Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Υπάρχει πάντα κάτι καλύτερο για σένα!

Με ένα κλικ έχουμε όλες τις επιλογές μπροστά μας και ανακαλύπτουμε την πιο σύγχρονη εμπειρία ασφάλισης κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Το insurancemarket.gr μας βοηθάει να βρούμε την καταλληλότερη ασφάλεια οχήματος και όλα τα βήματα αναζήτησης για να έχουμε όλα τα δεδομένα μπροστά μας.

Μετά από κάθε μικρή ή μεγάλη αγορά που κάνουμε, μετά από κάθε συμβόλαιο που υπογράφουμε, αναρωτιόμαστε αν κάναμε το σωστό. Πάντα στο μυαλό μας σχηματίζονται οι γνωστές σκέψεις: «Έκανα τη σωστή επιλογή; Μήπως υπήρχε κάτι καλύτερο για μένα και δεν το έψαξα; Κάτι πιο οικονομικό, πιο ταιριαστό στις δικές μου ανάγκες»;

Δεν είναι βέβαια εύκολο πάντα να έχουμε εξετάσει όλες τις παραμέτρους ούτε να έχουμε ενημερωθεί σφαιρικά για το τι προσφέρει η αγορά.
Ειδικότερα, η ασφάλιση των οχημάτων, αποτελούσε για δεκαετίες στην Ελλάδα μια μεγάλη περιπέτεια αφού οι οδηγοί δεν είχαν τρόπο να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα της αγοράς με συνέπεια να μην επιλέγουν ασφαλιστικά προϊόντα ταιριαστά με τις ανάγκες τους, ή τα αγόραζαν ακριβότερα από όσο θα μπορούσαν.

Τα «τυφλά» σημεία της ασφάλισης δημιουργούσαν στους περισσότερους την αίσθηση ότι το παιχνίδι ήταν χαμένο. Ώσπου εμφανίστηκε το Insurancemarket αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε ασφαλιστικά προγράμματα αφού μετέτρεψε όλη αυτή την παραδοσιακά offline διαδικασία, σε μια ευχάριστη online εμπειρία.

Οικονομία – Ευκολία – Ταχύτητα

Το insurancemarket.gr είναι μια πλατφόρμα σύγκρισης που βγάζει εύκολα και γρήγορα τιμές για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου σε 26 ασφαλιστικές εταιρείες! Ετσι, προσφέρει άμεση σύγκριση τιμών από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, με ανταγωνιστικές τιμές ώστε να μειώσουμε το κόστος μας και να βγούμε κερδισμένοι. Επιπλέον, με ένα κλικ μπορούμε να ασφαλιστούμε όπου και αν βρισκόμαστε, όποια ώρα το θελήσουμε, είτε βρισκόμαστε στην άνεση του καναπέ είτε όταν την χρειαζόμαστε άμεσα ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Συμπληρώνοντας online τη φόρμα στο insurancemarket.gr και βάζοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τα στοιχεία μας, θα δούμε αμέσως τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών. Αφού συγκρίνουμε και αποφασίσουμε τι μάς ταιριάζει περισσότερο, θα κάνουμε την αγορά του συμβολαίου σε λιγότερο από 1 λεπτό. Οι διαδικασίες είναι γρήγορες και αυτοματοποιημένες και μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε το συμβόλαιο στο email μας.

 

Κόστος ασφάλισης οχήματος

Ο υπολογισμός των ασφαλίστρων, η τιμολόγηση δηλαδή, γίνεται ελεύθερα από κάθε ασφαλιστική εταιρεία με βάση τους παράγοντες κινδύνου που έχει αξιολογήσει ως κρίσιμους και σημαντικούς για το σκοπό αυτό.

Οι συνήθεις παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι κυρίως η ηλικία του οδηγού, η χρήση και τα χαρακτηριστικά του οχήματος, η γεωγραφική περιφέρεια που κυκλοφορεί το όχημα, το ιστορικό των ζημιών και οι συνθήκες που επικρατούν στην ασφαλιστική αγορά.

Πώς επιλέγουμε την καλύτερη ασφάλεια
Η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου. Από εκεί και μετά, κάθε ασφαλιστική στοχεύει σε διαφορετικό προφίλ πελάτη άρα πρέπει να βρούμε την ασφαλιστική που απευθύνεται σε μας με τους καλύτερους οικονομικά όρους.

Σύγκρινε Τιμές Ασφάλισης 

 

10 τρόποι για να μειώσουμε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου

 

1. Συγκρίνουμε τακτικά τις προσφορές: Με αυτόν τον τρόπο θα ωφεληθούμε από τον ανταγωνισμό. Συγκρίνοντας σε 1 λεπτό όλη την αγορά βλέπουμε πόσα μπορούμε να εξοικονομήσουμε πριν από κάθε ανανέωση συμβολαίου. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική και στοχεύει σε διαφορετικό προφίλ πελάτη από μία άλλη. Επιπλέον, οι περισσότερες εταιρείες, προσφέρουν καλύτερες τιμές στους νέους ασφαλισμένους τους από ότι στους ήδη υπάρχοντες πελάτες.

2. Επιλέγουμε προσεκτικά τις καλύψεις: Μία πολύ χρήσιμη κάλυψη λόγω του μεγάλου αριθμού των ανασφάλιστων οχημάτων είναι η «κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα». Επίσης, εάν το όχημά μας είναι καινούριο, πιθανότατα δε χρειαζόμαστε την κάλυψη οδικής βοήθειας διότι τις περισσότερες φορές την παρέχει η αντιπροσωπεία για έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Οι σύμβουλοι του insurancemarket.gr μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ποιες είναι σημαντικές καλύψεις για εμάς.

3. Η καλύτερη απαλλαγή για εμάς: Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κλίμακες απαλλαγής όσον αφορά την κάλυψη πυρός/κλοπής και την κάλυψη μικτής. Μεγαλύτερη απαλλαγή σημαίνει χαμηλότερο ασφάλιστρο. Ο σύμβουλός μας θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε την απαλλαγή που μάς ταιριάζει.

4. Ειδική έκπτωση ασφαλίστρων. Ένστολοι, άνεργοι, δημόσιοι υπάλληλοι, δικαιούνται έκπτωση. Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.

5. Αναπροσαρμογή της αξίας του οχήματός μας. Πάντα ασφαλίζουμε το όχημά μας στην τρέχουσα τιμή της αγοράς. Σε περίπτωση κλοπής, θα αποζημιωθούμε με βάση την τρέχουσα τιμή αγοράς οπότε δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε επιπλέον ασφάλιστρα για μεγαλύτερο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

 

6. Οδήγηση με ασφάλεια. Οι ασφαλιστικές εταιρείες επιβραβεύουν τους πελάτες που δεν προκαλούν ατυχήματα και επιβαρύνουν το ασφάλιστρο των οδηγών με ιστορικό συχνών ζημιών. Συνήθως παρέχεται έκπτωση σε ασφαλισμένους που στα τρία η πέντε προηγούμενα χρόνια συνεχούς ασφάλισης δεν έχουν προκαλέσει ατύχημα.

7. Προτιμάμε τη μεγαλύτερη διάρκεια. Συνήθως τα ασφαλιστήρια με ετήσια διάρκεια είναι 3%-15% πιο χαμηλά. Για αυτό και τα προτιμούμε. Παίρνουμε προσφορά για ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου εδώ

8. Ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές. Σε περίπτωση που μετακομίσουμε σε μια πιο αραιοκατοικημένη περιοχή, ενημερώνουμε τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο γιατί πιθανότατα θα μειωθεί το ασφάλιστρό μας.

9. Βάζουμε εξοπλισμό ασφαλείας. Η προστασία που προσφέρει το αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού, έχει οδηγήσει αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες στην μείωση των ασφαλίστρων τους για τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με αυτό.

10. Απευθυνόμαστε σε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο. Εάν δεν έχουμε συμβουλευτεί τον σύμβουλό μας για αρκετό διάστημα, τον καλούμε για να μας προτείνει τις καλύψεις και τις ασφαλιστικές λύσεις που μας ταιριάζουν. Στο insurancemarket.gr οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι είναι στη διάθεσή μας 24/7 για να μας συμβουλεύσουν και να μας καθοδηγήσουν σε κάθε μας βήμα!

Extra tips

-Αφιερώνουμε λίγο χρόνο για να «ανακαλύψουμε» ορισμένες καλύψεις των οποίων δεν γνωρίζουμε τη χρησιμότητα, όπως η θραύση κρυστάλλων ή η διαφορά μεταξύ οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος. Έτσι διαμορφώνουμε το συμβόλαιό μας με τις αναγκαίες καλύψεις και γλιτώνουμε χρήματα.

-Δεν βιαζόμαστε. Διαβάζουμε προσεκτικά τις προσφορές των εταιρειών πριν επιλέξουμε το συμβόλαιο που μας ταιριάζει.

Σύγκρινε Τιμές Ασφάλισης