WELLNESS MINDSET

Well-being σημαίνει «επιλέγω ό,τι με κάνει να αισθάνομαι υγιής και ευτυχής».
Είναι το πέρασμα από το «ζην» στο «ευ ζην», μια πολυδιάστατη έννοια που σχετίζεται με κάθε στιγμή της ζωής μας και μας κάνει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και τους άλλους. Ένα φαινόμενο του 21ου αιώνα που επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας, το σύστημα αξιών μας και τις επιλογές. Για αυτό και αξίζει την προσοχή μας.

Get inspired...

Το Well-being δεν είναι μόνο Επιστήμη. Είναι και Τέχνη, αλλά και ένα σύστημα αξιών που μας δείχνει πώς να ζήσουμε μια ευχάριστη ζωή. Το Well-being έχει πολλές μορφές, εντούτοις, μόνο έναν στόχο: να οδηγήσει το άτομο στην ευημερία. Το μυστικό της καλής ζωής και του να ζήσεις με απλότητα αλλά χωρίς εκπτώσεις κρύβεται στην καθημερινότητα και στις έξυπνες επιλογές.

Οι καταναλωτές ξοδεύουν περισσότερα για την Ευεξία από κάθε άλλη στιγμή της Ιστορίας. Έρευνες υπολογίζουν το μέγεθος της παγκόσμια αγοράς σε 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Οι 6 πιο βασικές κατηγορίες του Well-Being είναι η Υγεία, η Φυσική Κατάσταση, η Διατροφή, η Εμφάνιση, ο Ύπνος και η Τεχνολογία.

Τα brands που ανήκουν στην κατηγορία του Wellness αποτιμώνται ως «αξιόπιστα», «ηθικά» και με «καλή φήμη» από τη συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών.

Καθημερινά νέα προϊόντα εμφανίζονται σε αυτόν τον τομέα, και κάθε ένα από αυτά έχει κάτι να προσφέρει στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οι καταναλωτές στον Δυτικό κόσμο αυξάνουν διαρκώς τα ποσά που δαπανούν ετησίως για προϊόντα και υπηρεσίες ευεξίας.

NUMBERS & FACTS

Well-Being is...

Υγεία

Νέα, μη συνταγογραφούμενα σκευάσματα υπόσχονται αντιμετώπιση σε καθημερινά προβλήματα που όλοι λίγο ή πολύ αντιμετωπίζουν, από τις αλλεργίες μέχρι την ξηροφθαλμία και από τα κρυώματα μέχρι την αϋπνία και την έλλειψη ενέργειας.

Φυσική Κατάσταση

Έξυπνα όργανα προπόνησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, εξελιγμένα υποδήματα, μέθοδοι που γίνονται όλο και πιο λειτουργικές και προσωποποιημένες, αλλά και γιόγκα και διαλογισμός συνθέτουν σύγχρονες παρεμβάσεις ευεξίας.

Διατροφή

Μεγαλύτερη ζήτηση για βιώσιμα τρόφιμα (όπως π.χ. το φυτικό γάλα), περισσότερα vegan brands, μεγάλες αλλαγές στις συνήθειες, επιλογή τροφίμων που εκτός από νόστιμα κάνουν καλό στην υγεία μας, δίνοντας λύσεις σε διάφορες παθήσεις. Παράλληλα, εστίαση στη σημασία του νερού, για την καθημερινή ευεξία του οργανισμού.

Εμφάνιση

Προϊόντα και μη επεμβατικές υπηρεσίες ομορφιάς που βελτιώνουν την εικόνα μας με τον πιο φυσικό τρόπο και με το μαγικό τους άγγιγμα μας κάνουν να αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας.

Ύπνος

Νέες καινοτομίες όπως αισθητήρες που βρίσκονται κάτω από το στρώμα και μετρούν την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, αλλά και νέες ανακαλύψεις μας υπόσχονται μια αναζωογονητική παράδοση στην αγκαλιά του Μορφέα.

Τεχνολογία

Τα wearables και οι άλλες φορέσιμες συσκευές μας βοηθούν να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε αλλά και να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής που μας ταιριάζει και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Ασφάλεια

Το σπίτι ως καταφύγιο, αλλά και ως μέρος έμπνευσης, ανασυγκρότησης και αναψυχής. Τα ασφαλιστικά προγράμματα και τα πακέτα περίθαλψης και πρόληψης, ως ένα μέσο να ζήσουμε μια ζωή με όσο γίνεται λιγότερo άγχος και περισσότερη σιγουριά.

Η ΔΕΗ φροντίζει για την ευεξία όλων

Ο καλύτερος ύπνος που κάνατε ποτέ!

Ακολούθησε τη δική σου ροή και άλλαξε τη ζωή σου!

Οι μικρές συσκευές κουζίνας που αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο του wellbeing

Τα προβιοτικά της καλής ζωής

Η υπηρεσία - επιλογή που ανεβάζει επίπεδο το well-being σoυ

Οι Τέχνες κάνουν καλό στην ευεξία

Τα πιο νόστιμα τηγανητά δεν γίνονται στο τηγάνι!

Η ευεξία στην εργασία

Πώς το μαγνήσιο μας βοηθά να κοιμόμαστε καλύτερα

Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις ευεξίας της εποχής μας

Έξι τρόποι για να μειώσουμε το στρες

Η νέα τάση στη σωματική άσκηση είναι τα τακτικά micro workouts