Τι κάνει ένα φαγητό ξεχωριστό, να αποτυπώνεται στη μνήμη μας για πάντα, να το ανακαλούμε όποτε θέλουμε να νιώσουμε καλά; Το άρωμά του, η γεύση του, η υφή του, όλα μαζί και καθένα χωριστά είναι υπεύθυνα για το ανεξίτηλο αποτέλεσμα.
Και πιο είναι το μυστικό για να πετυχαίνουμε πάντοτε και σταθερά ανεπανάληπτο αποτέλεσμα; Σας αποκαλύπτουμε το δικό μας.
Για κουλουράκια που η ζύμη τους δεν σπάει –δεν κορδάρει– βάζουμε στη ζύμη μας Βιτάμ.
Αν θέλουμε πίτες με φύλλο τραγανό μία είναι η λύση, αλείφουμε με ΒΙΤΑΜ καλά όλα τα φύλλα.
Το αφράτο κέικ θέλει τον τρόπο του: μην ξεχάσετε να βγάλετε το Βιτάμ και τα αβγά από το ψυγείο τουλάχιστον 15 λεπτά –ώστε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου- πριν τα χτυπήσετε στο μίξερ!
Ο πουρές θα γίνει πολύ πιο αφράτος και νόστιμος αν προσθέσετε Βιτάμ σε κυβάκια στις βρασμένες, καυτές πατάτες πριν αρχίσετε την πολτοποίηση.
Ζηλεύετε τις βελούδινες, κρεμώδεις σούπες των εστιατορίων;
Για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα, φτιάξτε ένα μείγμα ανακατεύοντας 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις με μια ανάλογη ποσότητα από ΒΙΤΑΜ μαλακωμένο και ρίξτε το στη σούπα στο τέλος του βρασμού.
Απορείτε πώς καταφέρνουν οι σεφ να σερβίρουν σάλτσες που γυαλίζουν;
Ρίξτε μια μικρή ποσότητα ΒΙΤΑΜ στο τέλος, όταν δένει η σάλτσα σας, και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.
Θέλετε πλούσια αρώματα και γυαλάδα στα ψητά κρέατα;
Περάστε τα με ένα πινέλο με καυτό, λιωμένο ΒΙΤΑΜ.
Μπιφτέκια αφράτα και ζουμερά; Λιώστε λίγο ΒΙΤΑΜ, προσθέστε το στο μείγμα του κιμά, ζυμώστε καλά, φτιάξτε μπιφτέκια και βάλτε τα στο ψυγείο.
Πώς θα καραμελώσετε και θα γλασάρετε τα λαχανικά ατμού;
Λιώστε μια μικρή ποσότητα ΒΙΤΑΜ μαζί με λίγη ζάχαρη, ρίξτε τα φρεσκοβρασμένα λαχανικά σας και σοτάρετε ελαφρά.
Αναρωτιέστε πώς θα εξασφαλίσετε μια λευκή σάλτσα που δεν θα πιάσει κρούστα στην επιφάνειά της σε θερμοκρασία δωματίου;
Λιώστε λίγο ΒΙΤΑΜ και περιχύστε το πάνω από τη σάλτσα.