Έλληνες που διαπρέπουν

Για ένα καλύτερο αύριο. Γι’ αυτό αγωνίζονται όλοι εκείνοι που βλέπουν μακριά, προσπαθούν, πρωτοπορούν και διακρίνονται. Για αρκετούς εκ των συνανθρώπων μας, υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, κόντρα στα μηνύματα των καιρών. Είναι αυτή που μας κάνει υπερήφανους. Αυτή που μας εμπνέει. Και αυτή εκπροσωπούν οι ξεχωριστές προσωπικότητες που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής και με κόπο, ήθος, αξίες, και πάθος «χτίζουν» ένα καλύτερο αύριο.

«Το αύριο μοιάζει με το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις! Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ αγκαλιάζει τους νέους που δημιουργούν ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα μας! Ένα αύριο που θα μας κάνει όλους υπερήφανους. Ζαγόρι, Το καλό το’ χουμε μέσα μας!»

ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ADVANTIS

Ζωή Γιαβρή: Η επίμονη startupper που καινοτομεί στην ιατρική τεχνολογία

Η 28χρονη ιδρύτρια της Advantis, που έφτασε στην τελική τριάδα των ευρωπαϊκών βραβείων καινοτομίας για γυναίκες έως 30 ετών, αφηγείται πώς γίνεται να παράγεις έργο με αξία στη σημερινή Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

EΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕI ΣΤΗ ΛIΣΤΑ «30 UNDER 30» ΤΟΥ FORBES

Σταύρος Τσομπανίδης: Προς την κορυφή της νεανικής επιχειρηματικότητας με οδηγό τα… φύκια

Ο πιο μικρός (σε ηλικία) Έλληνας που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα «30 Under 30» του Forbes, στην κατηγορία της Βιομηχανίας, βάζει με τον πιο έξυπνο τρόπο τα… φύκια στην καθημερινότητά μας και φιλοδοξεί να κατακτήσει τις αγορές του κόσμου

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητρια Ρομποτικης, ετων... 23!

Διάνα Βουτυράκου: Καθηγήτρια ρομποτικής… ετών 23!

Φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο, νικήτρια σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ρομποτικής, ερευνήτρια στον κλάδο του STEM και ιδρύτρια της MKO Unique Minds… μόλις στα 23 της χρόνια. Η Διάνα σπάει τα στερεότυπα και αντιμετωπίζει ευθέως τις προκλήσεις στον κλάδο των θετικών επιστημών.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνιδα προγραμματιστρια της Google

Μαρίλη Νίκα: Η Ελληνίδα προγραμματίστρια της Google

Η ιστορία της Ελληνίδας προγραμματίστριας της Google, που μανατζάρει το προϊόν της ‘κατανόησης’ φωνής του διαδικτυακού κολοσσού – «Στο μέλλον θα είναι τόσες πολλές οι γυναίκες-ηγέτιδες στην Πληροφορική που δεν θα μπορούμε να τις απαριθμήσουμε ονομαστικά» λέει στο protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο 6ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ

Στέλιος Κερασίδης: Ο 6χρονος σολίστας του πιάνου κατακτά τον κόσμο με τις νότες του

Το «παιδί – θαύμα» που έχει σαρώσει πανελλήνια και διεθνή βραβεία στη μουσική, παίζει Μπαχ και γράφει δικά του κομμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Με Το Βλέμμα Στο Μέλλον

Αλεξανδρος Σκοριλας - 18 ετων Επικεφαλής Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών
«Κάθε μέρα βάζεις στόχους να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Όταν έχεις το καλό μέσα σου, αποπνέεις θετική ενέργεια. Είσαι ένας καλύτερος άνθρωπος»
«Με αγάπη γι’ αυτό που κάνεις, υπομονή και επιμονή οι κόποι σου μπορούν να ανταμειφθούν. Όταν έχουμε το καλό μέσα μας, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν μπροστά μας, μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας»
Γλυκερια Σκαρκου – 12 ετών 3η Θέση στον Ημιμαραθώνιο 5χλμ Αθήνας (2018)
Γλυκερια Σκαρκου – 12 ετών 3η Θέση στον Ημιμαραθώνιο 5χλμ Αθήνας (2018)
«Με αγάπη γι’ αυτό που κάνεις, υπομονή και επιμονή οι κόποι σου μπορούν να ανταμειφθούν. Όταν έχουμε το καλό μέσα μας, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν μπροστά μας, μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας»
Χαρης Ιωαννου – 22 ετων Ο νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας που αναπτύσσει τεχνολογίες e-health
«Για να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει να το δεις. Είναι θετικό το γεγονός ότι έχουμε προβλήματα γύρω μας. Στην Ελλάδα υπάρχει τεράστιο περιθώριο βελτίωσης για όλους»

Copyright © All rights reserved | Developed with by cloudevo