Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Το 2022 ασφαλίζουμε 22 ανεκτίμητες στιγμές της ζωής μας

Το σπίτι μας είναι ένα μέρος γεμάτο συναισθήματα που αξίζει με κάθε τρόπο να το προστατεύουμε, αφού ασφαλίζοντάς το, είναι σαν να φροντίζουμε για τις αναμνήσεις μας.

 

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο, το κατάλυμα, η συναισθηματική μας επένδυση. Το σπίτι μας! Η έκφραση του ίδιου μας του εαυτού και της ταυτότητάς μας. Σε αυτόν τον κοινό τόπο συμβίωσης με τα μέλη της οικογένειάς μας διαμορφώνεται η προσωπικότητα του καθενός. Εδώ βρίσκονται οι πολύτιμες στιγμές της ζωής μας, που με κάθε τρόπο θέλουμε να διαφυλάξουμε.

 

 

 

Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που, όποιος έχει υποστεί κάποια ζημιά ή καταστροφή στον χώρο που ζει, νιώθει ένα προσωπικό τραύμα! Λες και κάτι έχει συμβεί μέσα του, μεταβάλλοντας ένα κομμάτι των αναμνήσεών του. Πώς λοιπόν να μην προστατεύσουμε τον χώρο αυτό, που έχουμε επενδύσει τόσα πολλά κι έχουμε στεγάσει τα όνειρά μας; Ειδικά, όταν μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλίσουμε το σπίτι μας πιο γρήγορα και οικονομικά από ποτέ, online, με απλές διαδικασίες και μεγάλη ευελιξία καλύψεων, αλλά πάνω από όλα με την αξιοπιστία της Anytime.

Τα προγράμματα ασφάλισης σπιτιού της Anytime είναι κατάλληλα τόσο για ενοικιαστές, όσο και για ιδιοκτήτες, είτε έχουν στεγαστικό δάνειο είτε όχι. Αρκεί να επιλέξουμε εκείνο, με τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες μας και να το προσαρμόσουμε στα μέτρα μας, ώστε να νιώθουμε την ασφάλεια και ηρεμία που χρειαζόμαστε κάθε στιγμή.

Economic προσφέρει τη βασική κάλυψη για την περιουσία μας με προσιτό κόστος.
• Value μάς εξασφαλίζει επιπλέον και στην περίπτωση κλοπής.
• Premium είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα για την κάλυψη της περιουσίας μας.

 

Μετρήσαμε 22 στιγμές που μένουν στη μνήμη, 22 στιγμές που συνθέτουν για όλους μας τη ζωή μας στο σπίτι και την προσωπική μας ιστορία.

 

1. Όλες οι αγκαλιές που δώσαμε και πήραμε. Αγκαλιές ερωτικές, παρηγορητικές, συμπαράστασης. Το σπίτι μας είναι μια μεγάλη αγκαλιά.
2. Οι ατέλειωτες χαμηλόφωνες νυχτερινές κουβέντες στο κρεββάτι, όταν ήμασταν παιδιά και φιλοξενούσαμε τον καλύτερό μας φίλο για το Σαββατοκύριακο.
3. Το πάρτι εκείνο που λικνιστήκαμε στο σαλόνι, με τον μεγάλο μας εφηβικό έρωτα, ανταλλάσσοντας ματιές γεμάτες νόημα.

 

4. Η μέρα που ήρθε στο σπίτι ο σκύλος μας, κουτάβι ακόμη. Όταν μας πρωτοκοίταξε κουνώντας την ουρά του, το βράδυ που το πήραμε μαζί μας αγκαλιά για να κοιμηθεί, η στιγμή που διάλεξε τη δική του γωνιά φτιάχνοντας το «σπίτι» του μέσα στο σπίτι μας.
5. Τα απογεύματα του Σαββάτου με επιτραπέζια, ποπ κόρν και ταινίες.
6. Η μέρα που μάθαμε πως περάσαμε στο Πανεπιστήμιο. Τα δάκρυα χαράς, τα συγχαρητήρια, η ανακούφιση μετά τη μεγάλη προσπάθεια, η αίσθηση της ενηλικίωσης. Η μέρα της αποφοίτησης.

 

7. Το τηλεφώνημα από το οποίο μάθαμε πως ξεκινούσαμε τη δουλειά που τόσο θέλαμε.
8. Το πρωινό εκείνο που ανοίξαμε τα μάτια μας και δίπλα μας κοιμόταν ο έρωτας της ζωής μας.
9.  Η μέρα της μετακόμισης, όταν κλείνοντας την εξώπορτα βρεθήκαμε στο δικό μας σπίτι.
10. Οι οικογενειακές γιορτές, οι ευχές, τα τσουγκρίσματα, οι θυελλώδεις συζητήσεις, οι κόντρες και τα μονιάσματα, τα γέλια, οι φωνές, το σαλόνι γεμάτο κόσμο.

11. Το ξετύλιγμα των δώρων τα Χριστούγεννα, οι φωνές της χαράς, τα τσαλακωμένα χαρτιά, οι κορδέλες, το σκηνικό της ευτυχίας.
12. Τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα στην τηλεόραση, όταν με τους φίλους μας κρατούσαμε την ανάσα μας όσο ο χρόνος τελείωνε.
13. Η μέρα που μπήκαμε στο σπίτι κρατώντας στην αγκαλιά μας το νεογέννητο μωρό. Οι ώρες που το κοιτάζαμε αγωνιώντας στην κάθε του ανάσα. Το πρώτο του ξύπνημα, το πρώτο του χαμόγελο, το κλάμα του, η μυρωδιά του, οι φορές που έπιασε με την μικροσκοπική του χούφτα το δάχτυλό μας, η εικόνα του στην κούνια την ώρα που είχε αποκοιμηθεί.
14. Η χαρά για το χιόνι που βλέπαμε να πέφτει από το παράθυρο καθώς αναρωτιόμασταν αν θα «το στρώσει».

15. Το χουζούρι στις κουβέρτες ένα κρύο Κυριακάτικο πρωινό, το διάβασμα της εφημερίδας, η μυρωδιά του καφέ.
16. Η επιστροφή από τη δουλειά, το ζεστό μπάνιο, το αφράτο μπουρνούζι, το βούλιαγμα στον καναπέ βλέποντας τη νέα τηλεοπτική σειρά.
17. Η μέρα εκείνη που ένα συγκεκριμένο βιβλίο μάς άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο.
18. Η μυρωδιά από το φαγητό που ψήνεται σκορπίζοντας γύρω σύννεφα θαλπωρής.
19. Όλες οι φορές που απολαμβάνουμε τη μοναξιά μας, με ένα ποτήρι κρασί.
20. Οι φωτογραφίες των αγαπημένων μας προσώπων να μας χαμογελούν από τη σιφονιέρα.
21. Οι κουβέντες μεταξύ φίλων, οι εκμυστηρεύσεις και οι αναλύσεις χωρίς τέλος στο μπαλκόνι.
22. Οι χωρισμοί, οι νέοι έρωτες, οι δυσκολίες της δουλειάς, οι προαγωγές, τα σχέδια της ζωής μας.

Όλα αυτά, και πολλά περισσότερα, βρίσκονται στο σπίτι μας. Και έχουμε κάθε λόγο να τα προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων της Anytime εδώ