Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Οι επαγγελματικές μετακινήσεις σε πρώτο πλάνο

Τα εταιρικά οχήματα πρέπει να βρίσκονται παντού, με ασφάλεια, ακρίβεια χρόνου και οικονομία γι αυτό και οι επαγγελματίες κάθε είδους αναζητούν επιλογές που τους λύνουν τα χέρια και τους προσφέρουν ευκολία στην καθημερινότητα.

 

Καθημερινότητα χωρίς άγχος

Σήμερα που οι ρυθμοί της δουλειάς μας, σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιούμαστε, είναι κάτι παραπάνω από γρήγοροι θέλουμε να είμαστε απαλλαγμένοι από οτιδήποτε μας στοιχίζει χρόνο και χρήμα.

Η ιδιοκτησία οχημάτων, πέρα από το κεφάλαιο που απαιτείται για την αγορά τους, συμπεριλαμβάνει και αρκετά ακόμα έξοδα όπως η ασφάλεια, τα τέλη κυκλοφορίας και οι βλάβες. Όλα εκείνα τα προγραμματισμένα αλλά και τα απρόοπτα λειτουργικά κόστη που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μας αποδιοργανώσουν και να μας βγάλουν εκτός προγράμματος όταν τρέχουμε για τις δουλειές μας.

Επειδή λοιπόν κάθε λεπτό που ένα επαγγελματικό όχημα μένει εκτός δρόμου κοστίζει, η μακροχρόνια μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων ή ακόμα και η διαχείριση ενός ολόκληρου εταιρικού στόλου είναι ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων κάθε επιχείρησης.

Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, η LeasePlan βάζοντας σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες leasing επαγγελματικών οχημάτων.

 

Πώς η LeasePlan στηρίζει τους επαγγελματίες;

Ο επαγγελματίας πρέπει να είναι απερίσπαστος ώστε να τρέχει μόνο για τις δουλειές του, χωρίς να τον απασχολεί τίποτα άλλο. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τη LeasePlan.

Εξοπλισμός οχημάτων με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας, ειδικές προσφορές για van και pick up, συμψηφισμός του Φ.Π.Α. των μηνιαίων μισθωμάτων των επαγγελματικών αυτοκινήτων με τον προς απόδοση Φ.Π.Α μιας επιχείρησης και πλήρες πακέτο υπηρεσιών είναι μόνο μερικά από τα σημαντικά κίνητρα που προσφέρει η LeasePlan για να κάνετε μακροχρόνια μίσθωση επαγγελματικού οχήματος.

Με τη LeasePlan ο επαγγελματίας μπορεί να οδηγεί καινούργιο van ή pick up κάθε 4 χρόνια και να απολαμβάνει ταυτόχρονα μοναδικά φορολογικά οφέλη, αλλά και ευκολία στην εργασιακή του καθημερινότητα.

Στόχος της εταιρείας είναι η αδιάκοπη διαθεσιμότητα οχημάτων για επαγγελματική χρήση με ένα μηνιαίο μίσθωμα έτσι ώστε οι πελάτες της να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να ασχοληθούν με τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και συντήρηση.

 

 

Λύση άμεσης ανάγκης

Στην περίπτωση που προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο στον οδηγό, η LeasePlan διαθέτει 24ωρη εξυπηρέτηση και δωρεάν αντικατάσταση οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει άμεσα επαγγελματικό αυτοκίνητο αντικατάστασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και καθημερινή υπηρεσία συντήρησης (μέχρι τις 19:00 και Σάββατο μέχρι τις 14:00), κατόπιν ραντεβού.
Αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο κομμάτι των προγραμμάτων leasing για επαγγελματικά οχήματα που διαθέτει τη εταιρεία αφού έτσι αποδεικνύει έμπρακτα ότι καλύπτει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο κάθε ανάγκη επαγγελματικής μετακίνησης.

 

 

Ανανεώστε τον στόλο σας εύκολα και απλά  

Μπορεί η πλήρης ανανέωση εταιρικού στόλου να μοιάζει μεγάλη και τολμηρή απόφαση αλλά όταν την αναλαμβάνουν οι ειδικοί γίνεται μια πιο εύκολη και απλή διαδικασία. Με το νέο πρόγραμμα διαχείρισης πώλησης ιδιόκτητου στόλου επαγγελματικών αυτοκινήτων η LeasePlan φροντίζει για τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουμε πολύτιμο χρόνο.

Αρχικά, υπολογίζει αυτοματοποιημένα την αρχική ενδεικτική τιμή του οχήματος (ή των οχημάτων μας), ανάλογα με την κατάσταση και την ηλικία του, το παραλαμβάνει και παραδίδει στον επαγγελματία ένα νέο της επιλογής του. Ακολούθως δημοπρατεί το παλιό όχημα ενώ η διαδικασία πώλησης ολοκληρώνεται όταν η τιμή πώλησης συμφωνήσει με την αρχική ενδεικτική τιμή. Έτσι η επιχείρησή επωφελείται από το πιστωτικό για την εξόφληση των μισθωμάτων.

Info
Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες για το πως λειτουργεί το leasing επαγγελματικών οχημάτων

Ενημερωθείτε για τις όλες τις προσφορές leasing