Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Το μέλλον για τις εταιρικές μετακινήσεις

Σύγχρονη επιχειρηματική κουλτούρα σημαίνει να βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή παντού. Σήμερα που οι εταιρείες εξελίσσονται διαμορφώνοντας για τους συνεργάτες τους συνθήκες που εμπνέουν, η βιωσιμότητα, η ασφάλεια και η οικονομία είναι οι απόλυτες προτεραιότητες 

 

Η διαχείριση ενός εταιρικού στόλου με επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Η μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος, η ποιότητα και η ασφάλεια των συνθηκών εργασίας με λειτουργικό κόστος που συμφέρει είναι μόνο μερικά από τα βασικά ζητούμενα.

Για όλους αυτούς τους λόγους η μίσθωση στόλου οχημάτων είναι ένα καθημερινό στοίχημα για την LeasePlan.

 

Leasing σημαίνει ευελιξία

Η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών ώστε ο τρόπος διαχείρισης στόλου να ταιριάζει στη στρατηγική και στον προϋπολογισμό μας είναι μεγάλο κίνητρο για να επιλέξουμε τη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων.

Ιδιαίτερα όταν η διαχείριση στόλου γίνεται από τους ειδικούς, ο επαγγελματίας μπορεί απερίσπαστος να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της επιχείρησής του σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της.

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, η LeasePlan βοηθά μικρές και μεγάλες εταιρείες να μειώσουν το κόστος χρήσης των αυτοκινήτων τους κάνοντας τη διαχείριση στόλου εύκολη, γρήγορη, οικονομική και βιώσιμη ακολουθώντας φυσικά την τάση της εποχής για ένα πιο πράσινο μέλλον στις μετακινήσεις.

Η ταχύτητα, η συνεχόμενη επικαιροποίηση πολιτικής στόλου σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις στην κινητικότητα, η πλήρης και προσαρμοσμένη διαχείριση οχημάτων στις εξειδικευμένες ανάγκες μας, οι σαφείς και αναλυτικές οδηγίες-εκπαίδευση των υπαλλήλων μας και ο συνεχόμενος έλεγχος κόστους είναι μόνο μερικά από όσα μπορεί να μας προσφέρει η διαδικτυακή πλατφόρμα, Car Policy Configurator.

 

 

βιωσιμοτητα στην πράξη

Στην εποχή που οι βιώσιμες μετακινήσεις είναι στο επίκεντρο του σύγχρονου τρόπου ζωής κάθε επιλογή που κάνουμε θέλουμε να καταλήγει σε θετικό πρόσημο. Η θετική επίδραση των επιλογών μας, στους εαυτούς μας, στο περιβάλλον και στην κοινωνία είναι μια φιλοσοφία που περιλαμβάνει τα πάντα και πρώτα από όλα τις μετακινήσεις μας σε, προσωπικό και φυσικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Aυτή ακριβώς τη φιλοσοφία ακολουθεί η LeasePlan, η οποία εξελίσσοντας τους τρόπους που επιλέγουμε ό,τι ταιριάζει στην επιχείρησή μας φροντίζει να μας υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο μέσα από όσα μας παρέχει.

 

Υποστηρίζοντας και υιοθετώντας τη στροφή προς την βιωσιμότητα, η LeasePlan:

• Έχει δεσμευθεί να επιτύχει μηδενικές εκπομπές από ολόκληρο τον στόλο της έως το 2030 και να μεταμορφώσει τον στόλο των εργαζομένων της σε στόλο μηδενικών εκπομπών έως το 2021.

• Διαθέτει την εξειδίκευση και τα εργαλεία για να μας βοηθήσει να μετατρέψουμε τον στόλο μας σε ηλεκτρικό ώστε να έχουμε τα αντίστοιχα οφέλη: χαμηλότερο κόστος καυσίμων και συντήρησης, πιο ικανοποιημένοι οδηγοί, επίτευξη στόχων βιωσιμότητας.

• Η ομάδα ειδικών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα της LeasePlan μας βοηθά με την μετατροπή του στόλου μας, παρέχοντας ενεργή υποστήριξη σε εμάς αλλά και στους οδηγούς μας με ανάλογες πληροφορίες, συμβουλές και εκπαίδευση.

 

 

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις

Στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε αλλά και αυτής που διανύουμε πολλές ήταν οι συνθήκες που άλλαξαν και δυσκόλεψαν, λόγω της πανδημίας, όχι μόνο την προσωπική αλλά και την επαγγελματική μας καθημερινότητα.

Στην παγκόσμια βιομηχανία οχημάτων η έλλειψη ημιαγωγών, δηλαδή βασικών εξαρτημάτων για την παραγωγή οχημάτων, που παρουσιάστηκε έφερε καθυστερήσεις στις παραγγελίες αλλά και τις παραδόσεις νέων προϊόντων ανατρέποντας εντελώς τα δεδομένα των μετακινήσεων, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το leasing μας λύνει τα χέρια.

 

Η LeasePlan διαθέτει τις λύσεις και συμβουλεύει την κάθε επιχείρηση:

• Να οργανωθεί προγραμματίζοντας από πριν τις προμήθειες οχημάτων και να επανεκτιμήσει αναλόγως τα χρονοδιαγράμματα της στέλνοντας νωρίτερα τις παραγγελίες της. Ειδικότερα κάθε επιχείρηση έχει έναν Account Manager ο οποίος μπορεί να την ενημερώσει σχετικά  σχετικά με τον ρυθμό αντικατάστασης των οχημάτων της για το 2021 ώστε η LeasePlan να έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει τις ανάγκες της επιχείρησης καθώς εξελίσσεται η κατάσταση.

• Να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις ως προς την απόκτηση κάποιων μοντέλων, προαιρετικού ή βασικού εξοπλισμού, και να επιπλέξει εναλλακτικά οχήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της.

• Οι παραγγελίες να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Είναι γεγονός ότι ορισμένοι κατασκευαστές οχημάτων δίνουν προτεραιότητα στους εταιρικούς πελάτες αλλά πάντα θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι οι χρόνοι παράδοσης, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην αγορά τον τελευταίο καιρό, είναι μεγαλύτεροι από τους συνηθισμένους.

• Να επιλέξει LeasePlan Special Deals με σύντομο χρόνο παράδοσης. Τα Special Deals αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή καθώς είναι όλα δημοφιλή μοντέλα, με πλούσιο εξοπλισμό και πολύ ανταγωνιστικά μισθώματα.