Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Ο νέος τρόπος να πετάμε με όλες τις ανέσεις

Για την SKY express κάθε ταξιδιώτης είναι μοναδικός. Ετσι, όλη η εμπειρία του ταξιδιού προσαρμόζεται σε κάθε επιβάτη ξεχωριστά.

Από τη διαδικασία πριν την πτήση, τον χρόνο αναμονής στο αεροδρόμιο, το κάθισμα, οι οικογενειακές διακοπές, αλλά και το ταξίδι με pet, όλα συνθέτουν μια εμπειρία πλήρως προσωποποιημένη.

Τα ταξίδια ήταν, είναι και θα είναι ένα όνειρο χωρίς όρια, μια διαδικασία που μας θρέφει συναισθηματικά κάθε φορά που ένα της κομμάτι γίνεται πραγματικότητα, όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί.

Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που όταν ταξιδεύουμε θέλουμε να αισθανόμαστε ότι μας φροντίζουν με τρόπο μοναδικό, με τρόπο που προσαρμόζεται στις ανάγκες μας και ικανοποιεί τις προσδοκίες μας στο έπακρο.

Με τη SKY express το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι οι επιλογές που μας ταιριάζουν, όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει εκείνη.

Προσωποποιημένη εμπειρία, από το Α ως το Ω

Η SKY εμπειρία ξεκινάει από την κράτηση και συγκεκριμένα από τις πολλές και διαφορετικές επιλογές ναύλων που προσφέρει η εταιρεία.

  • Το SKY joy είναι ο πιο οικονομικός ναύλος που περιλαμβάνει χειραποσκευή (8 κιλά) και δυνατότητα προσθήκης πολλών επιπλέον υπηρεσιών με οικονομικές χρεώσεις.
  • Το SKY joy+ επιτρέπει μία δωρεάν αλλαγή πτήσης ενώ επιλέγοντας το, εκτός από τη χειραποσκευή, μπορούμε να μεταφέρουμε και μία αποσκευή 15 κιλών.
  • Με το εξαιρετικά ευέλικτο SKY enjoy κάνουμε όσες αλλαγές εισιτηρίων θέλουμε, ακόμα και αυθημερόν, χωρίς τέλη επανακράτησης. Επιπλέον, η πρόσβαση στο SKY Lounge, η προεπιλογή θέσης, η μεταφορά μίας αποσκευής (έως 23 κιλά) και μίας χειραποσκευής είναι δωρεάν.

Σε κάθε περίπτωση, μαζί με τη διαδικασία της διαδικτυακής κράτησης, αν θέλουμε αγοράζουμε έξτρα βάρος αποσκευών σε προνομιακή τιμή.

 

Αμέσως μετά σειρά έχει το check in. Σε αυτό το στάδιο η SKY express μας λύνει τα χέρια αφού μπορούμε να εκδώσουμε το boarding pass διαδικτυακά 48 ώρες πριν την αναχώρηση, γλιτώνοντας χρόνο.

Ωστόσο, αν επιλέξουμε ένα check-in counter της SKY express χρησιμοποιώντας την ειδική λωρίδα SKY Fast Lane θα έχουμε γρηγορότερη πρόσβαση στα σημεία ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου ώστε μετά να μας μείνει παραπάνω ώρα να χαλαρώσουμε, μέχρι την πτήση.

Τα SKY Lounges είναι η τέλεια ευκαιρία να αισθανθούμε άνετα, πριν βρεθούμε στον αέρα. Επίπλωση και διακόσμηση υψηλής αισθητικής, με πρωταγωνιστές τον γρανίτη και τα ζωντανά χρώματα της SKY, στήνουν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας καφέ, ένα ποτό ή ένα σνακ, όσο περιμένουμε.

Όποιο ναύλο και να έχουμε κλείσει, έχουμε πρόσβαση στα SKY Lounges στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αλλά και στα συνεργαζόμενα Lounges του εξωτερικού.

 

 

Η ώρα της πτήσης είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα που κερδίζει καθημερινά η SKY express, απογειώνοντας μας κυριολεκτικά, σε όλα τα επίπεδα.

Ευρύχωρα και αναπαυτικά καθίσματα με προσωπικές ανέσεις όπως η εργονομική στήριξη και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά (π.χ. θύρα USB) είναι μόνο μερικές από τις προδιαγραφές των ολοκαίνουργιων αεροσκαφών της (τα 12 από τα 19 είναι κάτω του 1 έτους). Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε θέση πλάι στο παράθυρο ή κοντά στον διάδρομο με έξτρα χώρο για τα πόδια.

Όσο πετάμε, προσφέρονται δωρεάν επώνυμα snacks και υψηλής ποιότητας ροφήματα ενώ ειδικά στις πτήσεις εξωτερικού η υπηρεσία SKY Drinks & Bites μετατρέπει το ταξίδι μας σε γαστρονομική εμπειρία αφού το μενού της περιλαμβάνει premium γεύσεις.

Κι επειδή η SKY εμπειρία είναι ένα ταξίδι που διευρύνει συνεχώς όχι μόνο τους δικούς μας ορίζοντές αλλά και όσων αγαπάμε, διαθέτει προνομιακές εκπτώσεις για βρέφη και παιδιά τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν με απόλυτη ασφάλεια και εξαιρετική άνεση. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα κάθε είδους κατοικίδιά μας.

Συνολικά,  η SKY express προσαρμόζει την εμπειρία του ταξιδιού στον καθένα μας ξεχωριστά.

Mας προσφέρει έναν νέο τρόπο να πετάμε επιλέγοντας ελεύθερα όλες εκείνες τις ανέσεις που μας ταιριάζουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε μοναδικοί, να πετάμε ακριβώς όπως θέλουμε.