Η τέχνη της τελειότητας

Το φετινό καλοκαίρι είναι Mundial, είναι διασκέδαση και παρέα, είναι διακοπές, είναι ήλιος και θάλασσα,. Είναι εικόνες. Είναι επικοινωνία . Τα ολοκαίνουργια smartphone SONY XPeria XZ2, έχουν τις λύσεις για να είναι αξέχαστο.

Μια υπόσχεση που δεν θα κρατήσεις στις φετινές διακοπές

«Θα κλείσω το κινητό και θα εξαφανιστώ. Ούτε να μιλάω, ούτε να μου μιλάνε. Ούτε μηνύματα, ούτε social, ούτε σέλφι -τίποτα. Μόνο έτσι θα ξεκουραστώ». Το έχεις πει πολλές φορές (κάθε χρονιά, για την ακρίβεια, από τότε που είχες εκείνο το κίτρινο Ericsson με το πορτάκι). Ποτέ δεν το τήρησες. Και καλά έκανες. Ξέρεις γιατί; Συνεχίστε την ανάγνωση του «Μια υπόσχεση που δεν θα κρατήσεις στις φετινές διακοπές»

Δες το Μουντιάλ αλλιώς

Εντάξει, πες την αλήθεια τώρα: Καλό είναι το Μουντιάλ, αλλά δεν σου φτάνει. Δηλαδή δεν αρκεί πια να είσαι απλώς θεατής σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, όσο συναρπαστικό και αν είναι. Δεν χορταίνεις, κάτι σου λείπει. Και αυτό που νιώθεις ότι σου λείπει είναι η επιπλέον πληροφορία – αυτό συνειδητοποιείς μετά από τέσσερα χρόνια υπομονής. Το Συνεχίστε την ανάγνωση του «Δες το Μουντιάλ αλλιώς»

Στο δρόμο για το Χόλιγουντ

Εκείνος, ο παρορμητικός Α. αγχώνεται, σχεδόν πανικοβάλλεται. Εκείνη, η λογική και ρεαλίστρια Β. οργανώνει και σχεδιάζει, ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρουν. Στην πραγματικότητα οι δυο τους έχουν μόνο ο ένας τον άλλον για να στηριχθούν – και τίποτα περισσότερο από το ταλέντο τους. Τους δόθηκε μόλις μία εβδομάδα για να παρουσιάσουν την εργασία τους στη Συνεχίστε την ανάγνωση του «Στο δρόμο για το Χόλιγουντ»

Sony Influencer Film

A Film directed by bafta & emmy award winning cinematographer

videos


Sony Xpreria Super slow motion

Return to editing Sony Xperia Display

Return to editing Sony Xperia

Copyright © 2018 Themainsights | Developed by cloudevo