Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Δες το Μουντιάλ αλλιώς

Του Βασίλη Τσακίρογλου

Εντάξει, πες την αλήθεια τώρα: Καλό είναι το Μουντιάλ, αλλά δεν σου φτάνει.

Δηλαδή δεν αρκεί πια να είσαι απλώς θεατής σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, όσο συναρπαστικό και αν είναι. Δεν χορταίνεις, κάτι σου λείπει. Και αυτό που νιώθεις ότι σου λείπει είναι η επιπλέον πληροφορία – αυτό συνειδητοποιείς μετά από τέσσερα χρόνια υπομονής. Το Μουντιάλ ποδοσφαίρου είναι σε πλήρη εξέλιξη, η φιέστα έχει αρχίσει, αλλά εσύ δεν χορταίνεις. Ψάχνεις το κάτι παραπάνω. Και αυτό είναι ένα smartphone που μπορεί να γίνει το κλειδί σου για την ψυχαγωγία στα άκρα. Τα νέα μοντέλα Xperia ΧΖ2, με τη ναυαρχίδα της σειράς, το εντυπωσιακό XZ2 και τον «μπαλαντέρ» XZ2 Compact, διευρύνουν τόσο πολύ την εμπειρία της παρακολούθησης ενός αγώνα ποδοσφαίρου ώστε το μόνο σχόλιο που θα ταίριαζε στην απόδοσή τους είναι ότι «παίζουν άλλη, μεγάλη μπάλα».


Πώς, λοιπόν, μπορείς να καθίσεις ήσυχος και απλώς να βλέπεις το 90λεπτο μαζί με την παρέα, σε σπίτι ή έξω, όταν μπορείς μέσω του Xperia ΧΖ2 της Sony, αντί για ένα παιχνίδι, να παρακολουθήσεις ταυτόχρονα π.χ. τις καλύτερες φάσεις που έχουν καταγράψει ερασιτέχνες από την κερκίδα από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια; Και την ίδια στιγμή να τσεκάρεις τι παίζει με τα στοιχήματα που δεν σταματούν ποτέ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα;

Να μην τρομάξεις όταν στο γκολ της αγαπημένης σου ομάδας πέσει όλο το νερό από το ποτήρι πάνω στο κινητό σου γιατί διαθέτει προστασία IP68 κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο…

Άσε που αν είσαι πια τόσο multi και cross-platform viewer, αν δηλαδή σου αρέσει να έχεις το μυαλό σου την ίδια στιγμή σε 3-4 διαφορετικές πηγές πληροφόρησης, συσκευές, οθόνες κ.λπ., με ένα από τα κορυφαία Xperia ΧΖ2 της Sony μπορείς να σερφάρεις στα social media για σχόλια γύρω από τον τάδε και τον δείνα ποδοσφαιριστή και να μοιράζεσαι ατάκες με την παρέα σου σε πραγματικό χρόνο. Ή ακόμη και να κρυφοβλέπεις το επεισόδιο της σειράς που είχες αφήσει στη μέση, όταν το ματς κάνει κοιλιά, με αναγνωριστικές πάσες στον χώρο του κέντρου; Το Xperia ΧΖ2 της Sony δίνει μια άλλη διάσταση σε όλο αυτό το μίξερ των εικόνων και των θεαμάτων, απλώς και μόνο διότι μπορεί. Με τη δύναμη του επεξεργαστή του, με τις εκπληκτικές δυνατότητες της οθόνης και της προβολής βίντεο, με τον απίθανα ρεαλιστικό ήχο και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο smartphone σήμερα. Για να ξεκινήσουμε από κάπου την απαρίθμηση των προσόντων του, το Xperia ΧΖ2 της Sony διαθέτει μια οθόνη μεγάλων διαστάσεων, 5,7 ιντσών HDR Full HD+, με αναλογίες εικόνας 18:9, με κοντράστ και πιστότητα χρωμάτων που δεν έχει καμία διαφορά από τις BRAVIA, τις σχεδόν θρυλικές για την ποιότητά τους τηλεοράσεις της Sony. Επιπλέον, με τα καινούρια Xperia ΧΖ2 της Sony θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς βίντεο με την τεχνολογία X-reality™ για κινητά, με ποιότητα που δεν θα πιστεύεις ότι υπάρχει σε κινητό, ακόμη και στην περίπτωση του livestreaming.

Αλλά το «δέκα το καλό» στην επιθετική γραμμή του Xperia, είναι το μοναδικό Σύστημα Δυναμικής Δόνησης (Dynamic Vibration System) της Sony. Αυτό αναλύει ακουστικά δεδομένα και σου επιτρέπει να νιώθεις στην παλάμη σου την παραμικρή κίνηση, με τρομερή ζωντάνια, είτε βλέπεις ποδόσφαιρο, ένα βίντεο από το Διαδίκτυο, μια ταινία που κατέβασες ή παίζεις ένα παιχνίδι, π.χ. το FIFA 2018 του Playstation από το κινητό (ακριβώς επειδή, όπως λέγαμε, δεν σου φτάνει το ποδόσφαιρο που βλέπεις από τα γήπεδα του Μουντιάλ, χρησιμοποιώντας το PS4 remoteplay, μπορείς να αποδεσμεύσεις την τηλεόραση έτσι ώστε η υπόλοιπη οικογένεια να απολαύσει τις δικές της τηλεοπτικές επιλογές, ενώ εσύ θα απολαμβάνεις τις virtual ποδοσφαιρικές μάχες με την ησυχία σου.)

Είναι όμως και ο ήχος που κάνει τα Xperia ΧΖ2 της Sony να ξεχωρίζουν: Πανίσχυρα μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία. Σύστημα S-Force Front Surround για να ακούς ακόμη και τον ήχο της μπάλας που κυλά στο χορτάρι. Ή τη μαγική στιγμή που η στρογγυλή θεά αγγίζει τα δίχτυα. Xperia ΧΖ2 της Sony, για πραγματικά Μεγάλη Μπάλα.