Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Η αληθινή ομορφιά

Αγάπα τον εαυτό σου με τα θετικά και τα αρνητικά του, ζήσε τη ζωή με πάθος και ανακάλυψε νέες πτυχές της προσωπικότητάς σου. Αυτό είναι το κλειδί της πραγματικής ομορφιάς. 

Κάποτε ήταν η μοναδική αυταπόδεικτη αρετή. Δεν χρειαζόταν επεξήγηση ούτε απόδειξη. Στο πέρασμά της έκλεβε τη μιλιά των ανθρώπων, θάμπωνε το βλέμμα τους. Ήταν σημαντικότερη από την ευφυΐα, ισχυρότερη από την καλλιέργεια. Σήμερα είναι εντελώς υποκειμενική και έχει πολλές μορφές και χρώματα. Εξαρτάται τόσο από την άποψη των ματιών που μας παρατηρούν όσο και από τη δική μας αντίληψηγια τον εαυτό μας. Είναι επίσης ασταθής και άπιαστη. Όχι μόνο επειδή τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζουν μέσα στα χρόνια, αλλά και επειδή ο χρόνος τη φθείρει.
Η ομορφιά, πλέον, είναι πιο πνευματική. Πηγάζει από μέσα, εμφανίζεται σε μέρη ασυνήθιστα, αγκαλιάζει κάθε ατέλεια. Τρέφεται από την αλήθεια και την αυτοπεποίθηση -για αυτό και δεν μαραίνεται. Αντιπαθεί την επιτηδευμένη τελειότητα και τις ιδανικές αναλογίες -για αυτό και ανθίζει παντού. Έχει πολλές μορφές και παίρνει διάφορα σχήματα. Μερικές φορές αυτό το σχήμα είναι οι καμπύλεςκαι οι σωματότυποι που θεωρούνταν απορριπτέοι στα τόσο περιοριστικά και ματαιόδοξα 90s!Ευτυχώς, οι εποχές άλλαξαν.

Θάρρος & Αλήθειες

Κάποτε η θηλυκότητα ήταν επίπεδη και απεχθανόταν τις καμπύλες. Κάποτε οι γυναίκες προσπαθούσαν να χωρέσουν σε πρότυπα ομορφιάς προκειμένου να αισθάνονται ελκυστικές.Αυτό όμως ήταν κάποτε. Σήμερα σέξι είναι η γυναίκα που έχει κυτταρίτιδα και λίγα παραπάνω κιλά, αλλά περπατάει με αυτοπεποίθηση στην παραλία και νιώθει άνετη με τον εαυτό της και τους άλλους. Αντίθετα, εκείνο το τέλειο, αδύνατο κορίτσι που μοχθεί να χωρέσει στο extra small μαγιό της και που συνεχώς φτιάχνει τα μαλλιά της και κοιτάζεται στον καθρέφτη από ανασφάλεια, όχι δεν είναι σέξι. Πράγματι, δεν χρειάζεται να χωρέσεις εσύ σε συγκεκριμένα μεγέθη και σχήματα, αυτά είναι που πρέπει να χωρέσουν στο σώμα σου, αυτό είναι το νόημα, η νέα μεγάλη ιδέα της ομορφιάς και της θηλυκότητας!Διότι η ομορφιά δεν πρέπει να είναι ένας αγώνας που απαιτεί συνεχείς θυσίες και στερήσεις, αλλά ένα όμορφο ταξίδι αυτογνωσίας και αποδοχής του εαυτού μας και των άλλων. Ένα μυστικό που αποκαλύπτεται στις αυθεντικές γυναίκες, εκείνες που αντιλαμβάνονται και αναδεικνύουν τη μοναδικότητά τους.

Μοναδικότητα & Προσωπικότητα

Οι αντιλήψεις αλλάζουν• μερικές φορές αργά, μερικές φορές πιο γρήγορα. Κάποιες φορές πραγματοποιούνται από μέσα, κάποιες άλλες από εξωτερικούς παράγοντες. Το βέβαιο είναι ότι η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων με έμπνευση και δημιουργών με όραμα δημιουργεί πολλές φορές αλυσιδωτές αντιδράσεις στην κοινωνία. Κάπως έτσι ιδρύθηκε το 2001 ο ιταλικός οίκος εσωρούχων YamamaY και αμέσως φάνηκε η επίκαιρη, διαφορετική και βαθειά ανθρώπινη φιλοσοφία του. Εσώρουχα για γυναίκες της διπλανής πόρτας, που δεν είναι όμως ούτε συνηθισμένες ούτε βαρετές. Ικανές και μορφωμένες, ευαίσθητες αλλά και δυναμικές, χειραφετημένες και σέξι, προσγειωμένες αλλά και ονειροπόλες, καταφέρνουν να ξεπερνούν τα καθημερινά εμπόδια με αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα αποτελούν πηγή καθημερινής χαράς για τους ανθρώπους γύρω τους.
Σύμφωνη με αυτό το πνεύμα, η YamamaY δημιουργεί εσώρουχα για τις αληθινές γυναίκες εκεί έξω. Προϊόντα καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης με υψηλή αισθητική ταυτότητα και με υλικά που φροντίζουν το σώμα, τα οποία πολύ γρήγορα αγαπήθηκαν από το παγκόσμιο κοινό. Εσώρουχα, κάλτσες, πυτζάμες, πλεκτά και μαγιό για γυναίκες (άνδρες και παιδιά) από ποιοτικά υφάσματα που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής: Ανθεκτικά, ελαφριά, με ελάχιστες ραφές για ελευθερία κινήσεων, ελαστικότητα για τέλεια στήριξη και συγχρόνως κομψά και θηλυκά, οι γυναικείες συλλογές YamamaY είναι ένας ύμνος στην ελευθερία και συνάμα το διαβατήριο στην αυτοπεποίθηση για κάθε γυναίκα.

Το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Yamamay για το 2019, η Georgina Rodriguez, μοντέλο και σύντροφος του ChristianoRonaldo με τον οποίο έχουν μαζί ένα παιδί, ενσαρκώνει όλα τα παραπάνω, τόσο με το σώμα όσο και με το πνεύμα της: «Όταν ήμουν μικρή ήμουν πολύ αδύνατη. Έκανα κλασικό χορό, αλλά ήθελα να παχύνω. Αργότερα, για να θεωρηθεί κάποια όμορφη έπρεπε να είναι πολύ αδύνατη. Ευτυχώς αυτή, η εκτός πραγματικότητα φιλοσοφία, αλλάζει. Είναι απογοητευτικό και άτοπο να επιθυμούμε το σώμα ενός μοντέλου, που έχει άλλες γενετικές προδιαγραφές και άλλες συνήθειες. Τα κορίτσια που διαβάζουν περιοδικά ή ακολουθούν celebrities στα κοινωνικά δίκτυα δεν αξίζουν όλη αυτή την πίεση», λέει πείθοντας μας μονομιάς όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για το περιεχόμενο. Η Georgina, η οποία ήταν ήδη το πρόσωπο της εκστρατείας για την συλλογή Άνοιξη /Καλοκαίρι 2019, ηγείται στην νέα καμπάνια για το ερχόμενο Φθινόπωρο και το Χειμώνα τεσσάρων επιτυχημένων χορευτριών, με τις οποίες χορεύουν μαζί φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Yamamay Basic, σε μια χορογραφία εμπνευσμένη από την δεκαετία του ’90 που ερμηνεύεται με σύγχρονο και σέξι τρόπο.Έτσι λοιπόν, μέσα από το χορό, η YamamaY, επιλέγει να διαδώσει το μήνυμα της πληρότητας και της ρεαλιστικής στάσης του σώματος μέσα από το χορό, μια μορφή τέχνης με μεγάλη απήχηση, όπου το σώμα είναι ο πρωταγωνιστής.
«Πάνω από όλα, νομίζω ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να αξιοποιούμε στο έπακρο την ομορφιά μας, μέσα όμως από τη διαφορετικότητα της καθεμιάς. Δεν έχουμε ανάγκη από ενιαία πρότυπα. Ζήτω τα πραγματικά σώματα, οι καμπύλες, η ομορφιά της κάθε φυλής!», καταλήγει με έμφαση η Gio, όπως την αποκαλεί χαϊδευτικά ο Christiano, εκφράζοντας την υπερηφάνεια για τις θετικές επιδράσεις της Yamamay στην κοινωνία.