Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Ο πιο συναρπαστικός παιδότοπος του κόσμου

Στο Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price, εδώ και 60 χρόνια, τα παιδιά ανακαλύπτουν τα παιχνίδια που τα συναρπάζουν.

Φανταστείτε τον ονειρικό παιχνιδότοπο. Ένα χώρο με απίστευτα παιχνίδια από αυτά που υπάρχουν στην αγορά και από αυτά που δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά θα υπάρξουν στο μέλλον. Φανταστείτε ακόμα και πειραματικά παιχνίδια που δεν θα πάρουν ποτέ την έγκριση να εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων.

Φανταστείτε ότι σε αυτόν τον απέραντο, τον πιο εξελιγμένο παιδότοπο του πλανήτη, οι πιο ειδικοί άνθρωποι στον κόσμο στον τομέα των παιχνιδιών παίρνουν μετά από ενδελεχή και αναλυτικά συγκριτικά τεστ τις τελικές αποφάσεις για το ποιο παιχνίδι είναι έτοιμο για να πάρει πράσινο φως και ποιο χρειάζεται ακόμα εξέλιξη.

 

 

Φανταστείτε ότι οι ειδικοί εμφανίζονται στον παιδότοπο φορώντας άνετα ρούχα για να μπορούν να παίζουν με τις ώρες δοκιμάζοντας. Να παίζουν ατομικά, να παίζουν ομαδικά, να ανταλλάσσουν απόψεις. Οι ειδικοί είναι βεβαίως παιδιά. Είναι παιδιά ηλικίας από νεογέννητα μέχρι οκτώ ετών.

Το Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price  γεννήθηκε στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης πριν από 60 χρόνια. Παραμένει ακόμα ο πιο καινοτόμος οργανισμός μελέτης του παιχνιδιού στον κόσμο. Παιδιά και επιστήμονες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τα επόμενα παιχνίδια.

Το Κέντρο Ερευνών είναι η καρδιά της Fisher-Price. Εκεί ξεκινά η μαγεία του παιχνιδιού για τα βρέφη και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Σκοπός παραμένει πάντοτε η αναβάθμιση της εμπειρίας του παιχνιδιού, αλλά και το πώς τα ίδια τα παιχνίδια ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών που με το χρόνο διαφοροποιούνται.

 

 

Κάθε χρόνο δημιουργούνται, αξιολογούνται και αναβαθμίζονται περισσότερα από 450 παιχνίδια.

Ειδικοί επιστήμονες συνεργάζονται στενά με σχεδιαστές, μηχανικούς, μουσικούς και άλλους εστιάζοντας σε κάθε λεπτομέρεια κάθε παιχνιδιού. Καθοριστικό ρόλο σε όλη τη διαδικασία παίζει φυσικά η τεχνολογία.

Με μια πληθώρα ψηφιακών και μη εργαλείων το Κέντρο Ερευνών μπορεί να «ερμηνεύσει» και να «ακούσει» τα σχόλια των παιδιών ακόμα κι αν εκείνα δεν βρίσκονται ακόμα στην ηλικία που μπορούν να μιλήσουν. Μιλούν για αυτά οι κινήσεις των χεριών, των ματιών, οι εκφράσεις του προσώπου αλλά και οι ήχοι του ενθουσιασμού τους.

 

Εάν για παράδειγμα, τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν ένα παιχνίδι να πετάξει, οι ερευνητές θα προσθέσουν τροχούς που θα του δώσουν κίνηση. Αλλωστε, το παιχνίδι στο τέλος καλείται να παίξει έναν καίριο ρόλο στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του παιδιού.

Με τα κατάλληλα παιχνίδια, τα παιδιά :
• Μαθαίνουν να διδάσκονται
• Αναπτύσσονται γλωσσικά
• Αναπτύσσουν δεξιότητες
• Εκφράζουν επιθυμίες και συναισθήματα
• Αντιλαμβάνονται τα όρια
• Μαθαίνουν να μοιράζονται

 

 

Η πνευματική υγεία των παιδιών είναι στο επίκεντρο όλης αυτής της συναρπαστικής για τα παιδιά διαδικασίας. Μέσα από το παιχνίδι, άλλωστε, τα παιδιά μαθαίνουν για τον εαυτό τους, για το σώμα τους, για τις ικανότητες τους. Χρησιμοποιούν, όμως, τα παιχνίδια για να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν, για να νιώσουν ασφάλεια και να ταυτιστούν. Τα κατάλληλα υλικά, οι μελωδίες, τα σχήματα, τα χρώματα αποτελούν τα συστατικά που συνθέτουν παιχνίδια που ανοίγουν ορίζοντες και εξάπτουν τη φαντασία.

Στο Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price ανακαλύπτονται και εξελίσσονται σήμερα τα παιχνίδια που θα πρωταγωνιστήσουν με ασφάλεια στη ζωή των παιδιών τα επόμενα χρόνια και τις επόμενες δεκαετίες. Πρόκειται για έναν «πυρήνα» που παράγει συνεχώς πολύτιμη γνώση από τα παιδιά για τα παιδιά.

Αυτή είναι η μέθοδος της Fisher-Price. Κάθε παιχνίδι, όχι μόνο από αυτά που μεγάλωσαν τους μεγαλύτερους σήμερα σε ηλικία, αλλά και από τα εξελιγμένα παιχνίδια της εποχής μας, είναι αποτέλεσμα γνώσης και μελέτης. Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 

Η Fisher-Price στηρίζει με υπερηφάνεια τη Φαιναρέτη!

Η Fisher-Price, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τον ουσιαστικό ρόλο της Φαιναρέτη για τις νέες οικογένειες και τα βρέφη τους, υποστηρίζει δύο από τις κοινωφελείς δράσεις της που στοχεύουν στην προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας και της φροντίδας των εγκύων, νέων γονέων και βρεφών, το Πρόγραμμα «Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας » καθώς και το Mobile application “Best Start”. Παράλληλα θα προσφέρει παιχνίδια για τους ωφελούμενους του οργανισμού τα οποία έχουν αναπτυχθεί στο Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price.