Με οδηγό την επιστήμη και σκοπό τον άνθρωπο

Oποιος κινείται στην αιχμή της τεχνολογίας και της κοινωνικής υπευθυνότητας μπορεί να προσφέρει περισσότερα και στον άνθρωπο και στην κοινωνία.

Η Επιστήμη

H επιστήμη προχωράει με άλματα. Κάθε καινούργια ανακάλυψη έχει τη δυνατότητα να κάνει πιο εύκολη, πιο όμορφη, πιο παραγωγική την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Από τα ερευνητικά κέντρα έως τα πανεπιστήμια κι από τα εργαστήρια πρωτοπόρων εταιριών έως τα τελικά προϊόντα ο δρόμος είναι μακρύς. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι κάθε καινούργιο βήμα μπροστά, κάθε καινοτομία να ενσωματώνεται σε πραγματικές λύσεις και προϊόντα που θα κάνουν την ζωή των ανθρώπων καλύτερη κάθε μέρα.

Πίσω από την τεχνολογία υπάρχουν άνθρωποι με όραμα πίστη και έμπνευση που ερευνούν, στέκονται απέναντι σε δύσκολα προβλήματα και βρίσκουν αποδοτικές λύσεις που αλλάζουν τον κόσμο γύρω μας και μας χαρίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

H Τεχνολογία

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης είναι κοινή η εντύπωση ότι ο κόσμος ολόκληρος έχει μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο εργαστήριο, ή σε ένα παγκόσμιο ψηφιακό χωριό, που όλοι μαζί αγωνίζονται για το καλύτερο, αξιοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας και την επιστήμη και παράγοντας προϊόντα που μας κάνουν να νοιώθουμε πιο υγιείς, πιο ασφαλείς, πιο όμορφους.

Η Ψηφιακή Επανάσταση

Η καινοτομία εντυπωσιάζει, συναρπάζει, μας γεμίζει προσδοκίες. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά λίγες δεκαετίες πίσω και θα διαπιστώσουμε ότι η εξέλιξη είναι ραγδαία, μια σύγχρονη επανάσταση.

H Καινοτομία

Αυτό δεν θα μπορούσε να είχε γίνει πράξη αν δεν υπήρχαν εταιρίες που πίστεψαν και πιστεύουν στην καινοτομία και έχουν την κοινωνική υπευθυνότητα να επενδύουν και να αναπτύσσουν προϊόντα έχοντας στο επίκεντρο της προσοχής τους τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Ο Άνθρωπος

Τα καθαρά χέρια είναι υπόθεση όλων μας

Ζούμε στην εποχή που τα καθαρά χέρια – χάρη στο πλύσιμο με σαπούνι και νερό ή με αντισηπτικό χεριών – αποτελούν τη Νο.1 κίνηση για τη θωράκιση της υγείας και την αποφυγή μετάδοσης των λοιμώξεων.

Στοματική υγεία: Καθρέφτης της συνολικής υγείας

Τα γερά δόντια και τα υγιή ούλα που δεν ματώνουν μπορεί να φανερώνουν ότι χαίρετε καλής στοματικής υγείας, αλλά γνωρίζετε οτι αποκαλύπτουν πολύ περισσότερα για την συνολική κατάσταση της υγείας σας; Ενημερωθείτε! Συνηθίζουμε όταν σκεφτόμαστε το στόμα, τα δόντια και τα ούλα, να σταματάμε τη σκέψη μας εκεί… ψηλά. Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι είναι καλό…

Έτσι κρατάμε τις ευαίσθητες ισορροπίες

Κάθε γυναίκα γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η φροντίδα και η προστασία της πλέον ευαίσθητης περιοχής του σώματός της. Γι’ αυτό και τα tips για τη φροντίδα αυτής της περιοχής είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμα! H αλήθεια είναι ότι οι σύγχρονες γυναίκες καλούνται να ισορροπήσουν πλήθος ρόλων, αλλά παράλληλα να κρατήσουν και τις πιο ευαίσθητες ισορροπίες…