Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Έτσι κρατάμε τις ευαίσθητες ισορροπίες

Κάθε γυναίκα γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η φροντίδα και η προστασία της πλέον ευαίσθητης περιοχής του σώματός της. Γι’ αυτό και τα tips για τη φροντίδα αυτής της περιοχής είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμα!

H αλήθεια είναι ότι οι σύγχρονες γυναίκες καλούνται να ισορροπήσουν πλήθος ρόλων, αλλά παράλληλα να κρατήσουν και τις πιο ευαίσθητες ισορροπίες που αφορούν το σώμα και την υγεία τους.

Από μικρή ακόμη ηλικία μαθαίνουμε να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής χάρη στους οποίους διασφαλίζεται η υγεία του ουρογεννητικού συστήματος, ενώ δεν παύουμε να ανακαλύπτουμε «εχθρούς» που δεν φανταζόμασταν καν ότι υπάρχουν, από τους οποίους πρέπει να προστατευτούμε όπως λόγου χάρη, τα πολύ στενά παντελόνια ή τα συνθετικά εσώρουχα.

Το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, κατά κύριο λόγο εξαιτίας της ανατομίας του, γι’ αυτό και οι κολπίτιδες αποτελούν «γνώριμη» ενόχληση για τις γυναίκες, κατά κύριο λόγο αναπαραγωγικής ηλικίας, αλλά και μετέπειτα στην περίοδο της εμμηνόπαυσης λόγω των ορμονικών διαταραχών που επιφέρουν αλλαγές στο pH και την μικροβιακή ισορροπία του κόλπου.

Η εγκυμοσύνη, η έμμηνος ρύση, το στρες, τυχόν λάθος επιλογές προϊόντων καθαρισμού, τα στενά ρούχα αλλά και τα φάρμακα, όπως τα αντιβιοτικά αποτελούν μερικούς ακόμη παράγοντες που επηρεάζουν την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής και γίνονται αιτία πρόκλησης κολπικών λοιμώξεων.

Ζητήματα ευαισθησίας

Καθίσταται προφανές ότι τα ζητήματα της ευαίσθητης περιοχής είναι αρκετά και κάθε γυναίκα αναζητά την ασφαλή λύση που θα της προσφέρει πολύτιμη φροντίδα και ανακούφιση.

Για την προστασία της ευαίσθητης περιοχής είναι απαραίτητο να τηρούνται ορισμένα μέτρα και να ακολουθούνται απλές, αλλά πολύτιμες οδηγίες όπως η χρήση άνετων ρούχων από φυσικές ίνες (βαμβάκι, λινό, μετάξι), η αποφυγή στενών παντελονιών, η πλύση των εσωρούχων με ζεστό νερό, αλλά και οι ασφαλείς σεξουαλικές επαφές.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι παίζουν επιβαρυντικό ρόλο και παράγοντες όπως η πολύωρη παραμονή με βρεγμένο μαγιό τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και η ανισορροπία στο pH του κόλπου που φέρνει κάθε μήνα η έμμηνος ρύση και συχνά αφήνει πολλές γυναίκες με αίσθημα κνησμού και ενόχλησης στην ευαίσθητη περιοχή.

Στην «εξίσωση» υγείας της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να παίξουν ρόλο ακόμη και η μέθοδος αποτρίχωσης, η ανεπαρκής τήρηση των κανόνων υγιεινής τις ημέρες της περιόδου, ακόμη και τυχόν προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Εξειδικευμένες λύσεις

Για όλα τα ζητήματα της ευαίσθητης περιοχής η Eva Intima έχει μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη λύση. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη σειρά για την ευαίσθητη περιοχή, με συστατικά φυσικής προέλευσης και φυσικό τρόπο δράσης. Προσφέρει εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις για όλες τις γυναίκες.

Καθώς όμως κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες και άλλο τρόπο ζωής, η Eva Intima δημιούργησε 9 υποκατηγορίες με 42 διαφορετικά προϊόντα που προσφέρουν λύσεις σε αληθινά γυναικεία ζητήματα. Κάθε μια από αυτές τις κατηγορίες προσφέρει προϊόντα που στοχεύουν σε μια συγκεκριμένη ανάγκη.

Στην κατηγορία Daily Wellness θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την απαλή υγιεινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, ώστε να έχουμε αίσθηση άνεσης κάθε μέρα.

Τα προϊόντα της Sex Life παρέχουν φροντίδα και λίπανση της ευαίσθητης περιοχής με σκοπό την αύξηση της αίσθησης κατά την επαφή ή την ενίσχυση της πιθανότητας σύλληψης.

Για την εξειδικευμένη φροντίδα καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής και ανακούφισης συμπτωμάτων που συνοδεύουν την έμμηνο ρύση (περίοδο), θα επιλέξουμε το κατάλληλο από την κατηγορία Period.

Στη Minor Discomfort θα βρούμε προϊόντα που χαρίζουν εξισορροπητική και ενυδατική υγιεινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής για την ανακούφιση των πρώτων σημείων δυσφορίας.

Η κατηγορία Meno-Control περιλαμβάνει όσα προσφέρουν φροντίδα πριν, κατά και μετά την εμμηνόπαυση (περι-εμμηνόπαυση)

Για να διασφαλίσετε την άμεση, αποτελεσματική και φυσική ανακούφιση της δυσκοιλιότητας θα επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς από την κατηγορία constipation.

Αληθινά ζητήματα, αυθεντικές γυναίκες, πραγματικές ανάγκες

Στην κατηγορία Disorders θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την επανορθωτική φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, για την ορθή και αποτελεσματική ανακούφιση έντονων συμπτωμάτων, οφειλόμενων σε λοιμώξεις ή άλλες καταστάσεις και την ανάκτηση της τοπικής σας ευεξίας.

Η πρόληψη καθώς και η συμπτωματική ανακούφιση σε περιπτώσεις ουρολοιμώξεων διασφαλίζεται με τα προϊόντα της Urinary Care.
Όσο για τα προϊόντα της κατηγορίας Depilation είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και φροντίδα του δέρματος κατά και μετά την αποτρίχωση.

Ό,τι πιο κοντινό στη ευαίσθητη γυναικεία φύση

Η σειρά Daily Wellness της Eva Intima είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει το σωστό καθαρισμό που έχει ανάγκη η ευαίσθητη περιοχή-εξωτερικά ή ενδοκολπικά- απαλλάσσοντας αποτελεσματικά από εχοχλητικές εκκρίσεις ή οσμές, δημιουργώντας άμεσα την αίσθηση ευεξίας και άνεσης που χρειαζόμαστε κάθε στιγμή.

Η σύνθεση των προϊόντων είναι βασισμένη σε συστατικά με φυσικό τρόπο δράσης ώστε να είναι σε αρμονία με τη φυσιολογία της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής, χωρίς η συχνή χρήση τους να ξηραίνει ή ερεθίζει το δέρμα. Τα προϊόντα της Daily Wellness της Eva Intima είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ασφαλή στη χρήση και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης* με συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας.

Η σειρά Daily Wellness της Eva Intima σέβεται την ευαίσθητη γυναικεία φύση, τις ιδιαίτερες ανάγκες της και δίνει προτεραιότητα στην απαλή αλλά αποτελεσματική καθημερινή προστασία της.

*(με εξαίρεση την ενδοκολπική πλύση Eva Intima Normal douche για την οποία η χρήση της στην εγκυμοσύνη απαιτεί τη συμβουλή του θεράποντος ιατρού)