Ένα παιχνίδι για πάντα Eίμαστε τα Μatchbox® που αγαπάμε! Η συναρπαστική ιστορία της προσωπικής μας συλλογής
Για περίπου 70 χρόνια τα Matchbox® εμπνέουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων που συνεχίζουν να συλλέγουν με πάθος τα αυτοκινητάκια των ονείρων τους

Ε ίμαστε μια σύνθεση από εμπειρίες, επιθυμίες, αναμνήσεις και εμμονές. Είμαστε όλα αυτά που μας πυροδότησαν συναίσθημα. Που μας ενέπνευσαν να φανταστούμε, να ονειρευτούμε και να φτιάξουμε το δικό μας οικοσύστημα από συναισθήματα, χρώματα και αντικείμενα. Είμαστε τα παιχνίδια που μας μεγάλωσαν σε μια εποχή που περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη να συνεχίζουμε να είμαστε playful.

Τα αγαπημένα μας παιχνίδια αποκάλυπταν πάντοτε τον πραγματικό μας χαρακτήρα. Εξέφραζαν τον τρόπο που βλέπαμε τη ζωή, την περιέργεια, τη δημιουργικότητά μας. Είτε ήταν ατομικά, είτε ομαδικά, αποτελούσαν την αφορμή για να γυρίσουμε στον αληθινό μας εαυτό – στον προορισμό όπου είμαστε ελεύθεροι, αυθεντικοί και χαρούμενοι.

Το πιο επιδραστικό ίσως παιχνίδι στη σύγχρονη ιστορία μας είναι τα αυτοκινητάκια Matchbox! Tα Matchbox είναι ο μικρόκοσμος μέσα στον οποίο ξεδιπλώθηκε η φαντασία των παιδιών σε κάθε δεκαετία, όποια χαρακτηριστικά κι αν είχε εκείνη, όσο διαφορετικοί κι αν ήταν οι καιροί μεταξύ τους.

Από τα 50s και μετά, τα Matchbox έγιναν τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς το εμβληματικό εκείνο παιχνίδι που μεγάλωνε γενιές, ενεργοποιώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που αργότερα θα συνέθεταν ένα μέρος της προσωπικότητάς μας.

Το πιο επιδραστικό ίσως παιχνίδι στη σύγχρονη ιστορία μας είναι τα αυτοκινητάκια Matchbox®!

Με τα Matchbox μάθαμε να αγαπάμε, να συλλέγουμε, να ανταλλάσσουμε, να συνεργαζόμαστε, να φροντίζουμε, να ταυτιζόμαστε, να εκφράζουμε το κριτήριό μας, να είμαστε ο εαυτός μας. Mάθαμε να είμαστε ελεύθεροι να ανακαλύπτουμε όλα όσα μας συνθέτουν και μας εκφράζουν.

Σήμερα, τα Matchbox συνεχίζουν να συγκινούν τις νεότερες γενιές, αλλά και να ακολουθούν τις μεγαλύτερες. Το παγκόσμιο φαινόμενο της συλλογής των πιο επιθυμητών μινιατούρων της ιστορίας συνεχίζει να επηρεάζει μικρούς και μεγάλους. Η εξέλιξη και η προσαρμογή των Matchbox στη νέα εποχή έχουν δημιουργήσει ξεχωριστές συλλογές που γίνονται ανάρπαστες. Παράλληλα, τα παλαιότερα μοντέλα γίνονται αντικείμενα του πόθου λόγω της σπανιότητάς τους, αλλά το μέλλον φαίνεται πως φέρνει ακόμα πιο συναρπαστικές σειρές που θα διατηρήσουν ενθουσιώδες το παιδί μέσα μας.

Άλλωστε, κάθε συλλογή Matchbox είναι εδώ για να ζήσει για πάντα και να περνάει από γενιά σε γενιά και να σηματοδοτεί όλα εκείνα που μας ξεχωρίζουν, αλλά και εκείνα που μας ενώνουν στην αλυσίδα του χρόνου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.mattel.com/el-gr/matchbox

Jeep, η Jeep μάσκα – γρίλιες και τα λογότυπα, τα ονόματα μοντέλων αυτοκινήτων και το λεκτικό σήμα είναι εμπορικά σήματα της FCA US LLC και χρησιμοποιούνται μετά από αδειοδότηση.
×

Τα αγαπημένα μας αυτοκινητάκια γιορτάζουν επτά δεκαετίες συναρπαστικής περιπέτειας με μια limited-edition σειρά

Η εορταστική σειρά οχημάτων Matchbox περιλαμβάνει εξαιρετικά λεπτομερή και ρεαλιστικά οχήματα που έχουν εμπνεύσει γενιές και γενιές εδώ και 70 χρόνια   Βρισκόμαστε στο Λονδίνο του 1953. Ο μηχανικός οχημάτων του Βρετανικού Στρατού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο Jack Odell βλέπει την πολυαγαπημένη του κόρη Anne να βάζει έντομα μέσα σε σπιρτόκουτα. Κι αυτό διότι οι κανόνες ορίζουν πως τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους στο σχολείο μόνο παιχνίδια που χωρούν σε ένα σπιρτόκουτο! «Τα έντομα δεν είναι παιχνίδια» σκέφτεται ο Odell, και αποφασίζει να φτιάξει σε μινιατούρα ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια της μικρούλας, συγκεκριμένα έναν ατμοκίνητο οδοστρωτήρα, έτσι…

Διαβάστε Περισσότερα

Τα Matchbox δείχνουν τον δρόμο για το πράσινο αύριο

Για πάνω από 70 χρόνια η Matchbox κάνει πράξη τη διαχρονική σημασία του παιχνιδιού. Μέσα από τις δημιουργίες της ανακαλύπτουμε τις αξίες του αληθινού κόσμου και βελτιώνουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δραστηριοποιούμαστε στην καθημερινότητα. Τώρα που η βιωσιμότητα είναι στο επίκεντρο και θέλουμε περισσότερο από ποτέ να προστατεύουμε ό,τι μας περιβάλλει ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον η Matchbox εξελίσσει τις επιλογές μας. Για ακόμα μία φορά τα αγαπημένα παιχνίδια στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους μας αφού μας καλούν να προσθέσουμε στις συλλογές μας ηλεκτρικά αυτοκινητάκια των αγαπημένων αυτοκινητοβιομηχανιών, ακριβώς σαν αυτά που κυκλοφορούν πλέον όλο και περισσότερο…

Διαβάστε Περισσότερα

Ο λόγος που τα Matchbox γράφουν ιστορία

Πώς ένα σχεδόν τυχαίο γεγονός έγινε η αφορμή για να γεννηθεί μια τόσο συναρπαστική ιστορία που έμελλε να διαμορφώσει γενιές και γενιές.

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς τα Matchbox μάς οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον

Κι όμως, ένα μικρό αυτοκινητάκι Matchbox μπορεί να ζήσει για πάντα στέλνοντας διαρκώς ένα επίκαιρο και εκπαιδευτικό μήνυμα βιωσιμότητας σε μικρούς και μεγάλους. Τα παιχνίδια που αγαπάμε μας βοηθούσαν πάντοτε να ανακαλύψουμε τον κόσμο αλλά και να δημιουργήσουμε τις αξίες με τις οποίες πορευόμαστε μέσα σε αυτόν. Σήμερα, στην εποχή της βιωσιμότητας, στην εποχή που έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι η προστασία του πλανήτη είναι προτεραιότητά μας, τα Matchbox με τη δική τους φωνή, μας μαθαίνουν να εκτιμούμε και να φροντίζουμε ό,τι μας περιβάλλει. Σήμερα η έννοια της βιωσιμότητας εξελίσσεται σε διεθνές κίνημα, διαμορφώνει το μέλλον του τρόπου που ζούμε και…

Διαβάστε Περισσότερα

Όλα αρχίζουν με ένα όνειρο

Οδήγησε το αυτοκίνητο των ονείρων σου μόνο από €1,99*! Τα Matchbox ενθαρρύνουν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το όνειρό τους αποκτώντας τα αγαπημένα τους super-cars, καθώς η κατασκευή τους είναι απολύτως ρεαλιστική! Ακολουθώντας την πιο εξελιγμένη τεχνογνωσία και σε συνεργασία με τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, τα Matchbox είναι μια συναρπαστική εμπειρία που εμπνέει τη φαντασία.   Όλα αρχίζουν με το όνειρο να οδηγήσεις το αυτοκίνητο που νομίζεις ότι φτιάχτηκε μόνο για σένα. Αλλά πολλές φορές τα πράγματα λειτουργούν και διαφορετικά. Βλέπεις ένα αυτοκίνητο και τότε ξεκινάς να ονειρεύεσαι. Πολλές φορές όλα αρχίζουν με ένα Matchbox. Αυτό που πυροδοτεί σήμερα το φαινόμενο…

Διαβάστε Περισσότερα *Προτεινόμενη τιμή για ενδεικτική απεικόνιση, μη δεσμευτική. Τα αυτοκινητάκια Matchbox μπορεί να πωλούνται σε διαφορετική τιμή από τους διανομείς.