Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Όλα αρχίζουν με ένα όνειρο

Οδήγησε το αυτοκίνητο των ονείρων σου μόνο από €1,99*! Τα Matchbox ενθαρρύνουν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το όνειρό τους αποκτώντας τα αγαπημένα τους super-cars, καθώς η κατασκευή τους είναι απολύτως ρεαλιστική! Ακολουθώντας την πιο εξελιγμένη τεχνογνωσία και σε συνεργασία με τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, τα Matchbox είναι μια συναρπαστική εμπειρία που εμπνέει τη φαντασία.  

Όλα αρχίζουν με το όνειρο να οδηγήσεις το αυτοκίνητο που νομίζεις ότι φτιάχτηκε μόνο για σένα. Αλλά πολλές φορές τα πράγματα λειτουργούν και διαφορετικά. Βλέπεις ένα αυτοκίνητο και τότε ξεκινάς να ονειρεύεσαι. Πολλές φορές όλα αρχίζουν με ένα Matchbox.

Αυτό που πυροδοτεί σήμερα το φαινόμενο της συλλογής Matchbox σε μικρές αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες σε όλον τον κόσμο είναι μια σύνθεση από μικρά σημαντικά πράγματα που όταν κανείς τα ενώνει δημιουργεί έναν φανταστικό ονειρικό μικρόκοσμο.
Είμαστε σε μια εποχή που έχει ανάγκη να είναι playful. Θέλουμε να έχουμε επαφή με το παιχνίδι σε κάθε ηλικία. Η συλλογή από μόνη της είναι μια συναρπαστική διαδικασία που μπορεί να διαρκεί για πάντα δίνοντάς μας σταθερά την ικανοποίηση ότι χτίζουμε βήμα-βήμα έναν κόσμο βασισμένο στη δική μας προσωπικότητα, στα δικά μας αισθητικά και αξιακά κριτήρια.

Είμαστε σε μια εποχή που έχει ανάγκη από πραγματικές αξίες. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα Matchbox κοστίζει συνήθως 1,99 ευρώ*, αλλά αποτελεί μια στιβαρή αξία με συναισθηματικό περιεχόμενο και αληθινή ποιότητα κατασκευής. Eίναι ένα αντικείμενο που μπορεί να κρατήσει κανείς για πάντα. Είναι φτιαγμένο για να αντέχει στον χρόνο και σχεδιασμένο να εμπνέει διαρκώς.

Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες αυτοκινητάκια Matchbox που κάνουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, να ταυτίζονται με μοντέλα, παλαιότερα και νεότερα δημιουργώντας στο τέλος μια σύνθεση που αντανακλά στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Οι μυημένοι ξέρουν πολύ καλά ότι τα Matchbox είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τεχνικές που τονίζουν κάθε λεπτομέρεια των μοντέλων. Αλλωστε, τα Matchbox διατηρούν συνεργασία με όλα τα μεγάλα brands της αυτοκίνησης έτσι ώστε να δημιουργούνται μοντέλα που να αποτυπώνουν ακριβώς το πραγματικό όχημα.
Ο κόσμος των μεταλλικών αυτοκινήτων Matchbox είναι φτιαγμένος από μια ποικιλία ρεαλιστικών οχημάτων όπως τα βασικά αυτοκινητάκια, τα Συλλεκτικά, τα Φορτηγά, τα Οχήματα-Τρέιλερ και τα Αεροπλάνα.
Είναι, όμως, και τα ανοιγόμενα μέρη που παίζουν πάντα τον καθοριστικό τους ρόλο, όπως οι πόρτες, τα καπό και άλλες πολλές ακόμα λεπτομέρειες.

Όσο για τα σετ παιχνιδιού, εκεί η φαντασία κορυφώνεται. Τα σετ παιχνιδιού είναι στην ουσία οι μικρόκοσμοι που διαρκώς ανανεώνονται με νέες ιδέες της εποχής μας, συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς Action Drivers – σετ γεμάτα δράση με συναρπαστικές λειτουργίες κίνησης και ήχου που ενεργοποιούνται από το αυτοκίνητο.
Αλλά και τα μεγάλα οχήματα έχουν πάντα το δικό τους φανατικό κοινό που μαγεύεται από τις πολλαπλές λειτουργίες τους.
Τα Matchbox είναι στην ουσία μια κουλτούρα παιχνιδιού με συλλεκτικά αντικείμενα ποιότητας που μένουν στον χρόνο και μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Το διαπιστώνει κανείς αυτό από το πάθος και τον συναισθηματισμό που αναδύεται όταν βρίσκεται κανείς ανάμεσα σε συλλέκτες ή παιδιά ή ακόμα και διεθνή φόρουμ στα οποία άνθρωποι απ΄ όλον τον κόσμο αναπτύσσουν τη δική τους αντίληψη για τα Matchbox μέσα στον χρόνο.

Η καμπάνια που δημιουργήθηκε πρόσφατα για τα Matchbox δημιούργησε αίσθηση και επικοινώνησε με έναν πιο σημερινό και άμεσο τρόπο το μήνυμα και τη δυναμική αυτών των μικρών αυτοκινήτων με τη δυνατή ψυχή:
Τα Matchbox είναι μια περιπέτεια, ένα όνειρο που μας καλεί να ζήσουμε. Ένα όνειρο με εντυπωσιακές επιδόσεις και λεπτομερή σχεδιασμό που μας καλεί να το οδηγήσουμε. Είναι δύσκολο να βρεθούμε μπροστά σε ένα Matchbox και να μην επιχειρήσουμε να του δώσουμε ζωή με τη φαντασία μας και μια κίνηση με το χέρι μας. Tα Μatchbox αγγίζουν μέσα μας διαχρονικά μια χορδή που μας επιστρέφει στην παιδικότητα και στην ανεμελιά υπενθυμίζοντάς μας πως τα όνειρά μας, η φαντασία μας και όλα όσα έχουμε μέσα μας, είναι πράγματα που οφείλουμε να τους δίνουμε τη σημασία που τους αξίζει. Διαρκώς.

*Προτεινόμενη τιμή για ενδεικτική απεικόνιση, μη δεσμευτική. Τα αυτοκινητάκια Matchbox μπορεί να πωλούνται σε διαφορετική τιμή από τους διανομείς.

**Το λογότυπο BMW και το λεκτικό σήμαBMW είναι εμπορικά σήματα της BMW AG και χρησιμοποιούνται μετά από αδειοδότηση.