Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Κάθε μέρα είναι μια υπέροχη ευκαιρία για γυμναστική

Sponsored Content

Ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, εντατικά ή πιο αραιά, για επιδόσεις ή για τη συμμετοχή, το να αθλείσαι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δώρα στον εαυτό σου στο δρόμο για ευζωία και μακροζωία. Η Under Armour το γνωρίζει και καθημερινά εργάζεται για να προσφέρει μια ευρεία  γκάμα τεχνικών προϊόντων, με επίκεντρο εσένα. 

Οι άνθρωποι γυμνάζονται για πολλούς λόγους. Για να χάσουν βάρος, να βελτιώσουν τη στάση του σώματος, να νιώσουν ευεξία, να κοινωνικοποιηθούν, για να δείχνουν καλύτεροι. Με τη συστηματική άσκηση, οι μύες του σώματος ισχυροποιούνται, απαλλάσσονται από το περιττό λίπος, μορφοποιούνται δίνοντας ομορφιά και δύναμη στο ανθρώπινο σώμα. Η τακτική σωματική δραστηριότητα, ακόμη και η πιο ήπια συχνή προπόνηση είναι σημαντική και όπως δείχνουν έρευνες είναι ωφέλιμη για το μυαλό προσφέροντας διαύγεια.

Η άθληση λοιπόν μπορεί να αποτελέσει κινητήριο δύναμη στο να υιοθετήσουμε ένα υγιές και βιώσιμο πρότυπο ζωής που θα κρατήσει στο χρόνο. Η αθλητική εταιρεία Under Armour, εργάζεται καθημερινά προσφέροντας έξυπνες λύσεις και τεχνολογίες τόσο στο τεχνικό ρούχο και παπούτσι σε όλο το εύρος της καθημερινότητας. Στόχος της είναι οι τεχνολογίες αυτές να λειτουργήσουν προς όφελος του ασκούμενου και να βοηθήσουν όλους εμάς να εξελιχθούμε, κάθε μέρα περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τεχνολογίες που αφήνουν το σώμα να αναπνέει, με υλικά που κρατούν μακριά τον ιδρώτα και βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, έξυπνες τεχνολογίες στο παπούτσι που γίνονται connect μέσω Bluetooth καταγράφοντας την δραστηριότητά μας, η Under Armour δίνει προτάσεις για όλους εμάς που αναζητούμε ένα διαφορετικό και βιώσιμο τρόπο ζωής, κοντά στο well-being. 

Δομημένες τεχνολογίες και παπούτσια συνθέτουν μια εικόνα άρτιας τεχνολογικά εταιρίας που βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις και στοχεύει στο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας, μέσα από τα ρούχα. Τεχνολογίες όπως Isochill, Rush στα ρούχα αλλά και UA HOVR® στα παπούτσια είναι μερικές από αυτές. Μάλιστα, η εταιρεία λάνσαρε μόλις το νέο κορυφαίο running παπούτσι της  UA HOVR® INFINITE 4 που έχει αφρό τεχνολογίας  UA HOVR® για περισσότερη ώθηση και εκρηκτικότητα στη διάρκεια της προπόνησης, διαθέτοντας επίσης ύφασμα που αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Οι έξυπνες λύσεις δεν σταματούν εδώ καθώς η εταιρεία έχει εξασφαλίσει στο παπούτσι ανακλαστικά στοιχεία, στρατηγικά τοποθετημένα στο εξωτερικό μέρος του παπουτσιού ώστε να είναι ορατό κατά τις νυχτερινές ώρες και σύστημα Bluetooth για να μπορείς να ελέγχεις την προπόνησή και τον βηματισμό σου κάθε στιγμή της ημέρας!

Αναπόσπαστο κομμάτι λοιπόν του well-being αποτελεί και ένας «εξυπνότερος» τρόπος άθλησης μέσα από performance λύσεις στον εξοπλισμό μας. Και αυτό προσφέρει η Under Armour, το όραμα της οποίας προδίδει και τον στόχο, να εμπνεύσει όλους εμάς μέσα από τεχνολογικές λύσεις που δεν γνωρίζαμε πως χρειαζόμαστε και δεν φανταζόμαστε να ζήσουμε χωρίς αυτές.

Τα νέα UA Hovr Infinite 4 αλλά και οι κορυφαίες τεχνολογίες από την Under Armour σε ρούχο και παπούτσι υπάρχουν διαθέσιμες στα UA Brand Houses , online  και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.