Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Ευ ζην: Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να το κατακτήσεις!

Sponsored Content

Το Well-being είναι θέμα (και) της τεχνολογίας, που έχει εξελιχθεί, εναρμονίζεται με την καθημερινότητά μας και μας βοηθάει να κατακτήσουμε το επίπεδο ευεξίας που θέλουμε.

Αν κάτι έχει συντελέσει απίστευτα στην ευεξία και στην ευζωία μας μέσα στην καθημερινότητα, αυτό είναι η τεχνολογία. Διότι μας εξοικονομεί χρόνο και πόρους, μας δίνει εργαλεία, μας προσφέρει κίνητρα να γίνουμε καλύτεροι. Μικρές ή μεγαλύτερες συσκευές που ξεδιπλώνουν πτυχές του Well-being που παρέμεναν αθέατες. Και όταν μιλάμε για τεχνολογία στην Ελλάδα, το μυαλό μας πηγαίνει σε έναν προορισμό: Το Πλαίσιο, έναν ναό της τεχνολογίας, αλλά και έναν σταθμό όπου μπορούμε να ανακαλύψουμε ότι συνδέεται με την ευεξία. Άλλωστε, για τον καθένα το well-being είναι διαφορετικό -κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται μόνο για τη γυμναστική ενώ κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να έχει πάντα καθαρό αέρα μέσα στο χώρο του κ.λπ. Και πέρα από το mentality αυτοβελτίωσης και εξέλιξης που πρέπει να έχει, μπορεί πάντοτε να χρησιμοποιεί κάποια εργαλεία για να κάνει τη ζωή του καλύτερη.

Για να συντηρείς τον εαυτό σου σε καθημερινή βάση, χρειάζεσαι κάποια πολύ βασικά εργαλεία που κάνουν τη ζωή σου εύκολη. Από τη σωστή στοματική υγιεινή μέχρι τον έλεγχο και τη μέτρηση του βάρους ή ακόμη και τη χαλάρωση μέσα στην ημέρα, είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις ευεξία, δηλαδή να είσαι και να φαίνεσαι υγιής τόσο στο σώμα όσο και στο  πνεύμα. Και όταν η ερώτηση είναι η ευεξία και η ευζωία της κάθε ημέρας, τότε η απάντηση βρίσκεται στο Πλαίσιο, καθώς στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του και στο e-shop μπορεί κάποιος να βρει ό,τι χρειάζεται για να στηρίξει το well-being του. Και μπορεί να το κάνει μέσα από πολλές και διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και μια ατελείωτη γκάμα επιλογών που πραγματικά κάνουν τη διαφορά!

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Well-being σημαίνει καλή και υγιεινή διατροφή που να είναι συνάμα και απολαυστική, στόχος που εξυπηρετείται τέλεια από εξελιγμένες συσκευές, όπως smoothie makers, ατμομάγειρες, air fryers. Συσκευές που λύνουν τα χέρια, καθώς δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ειδικές γνώσεις ή να είναι επαγγελματίας για να ξετυλίξει τη δημιουργικότητά του και να φτιάξει ένα καταπληκτικό πιάτο ή και ολόκληρο μενού. Η προετοιμασία του φαγητού δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη υπόθεση, μιας και πρακτικά υπάρχει μια συσκευή για οτιδήποτε θελήσεις να φτιάξεις και αν δεν ξέρεις τη συνταγή, μπορείς πλέον εύκολα να βρεις αμέτρητες στο διαδίκτυο!

Well-being σημαίνει επίσης Fitness και εδώ θα βρεις όλον τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις τις ασκήσεις σου εύκολα και με στυλ, ώστε να συνδυάσεις τη γυμναστική με την υγιεινή διατροφή, για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα. Και αφού ασχολείσαι με το σώμα σου, όποιο σπορ και αν κάνεις, κάντο με στυλ. Τα Wearables θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις σημειώσεις για την αθλητική σου δραστηριότητα και θα βάλουν την τελική πινελιά στην εμφάνισή σου. Ο λόγος για τις συσκευές αυτές που έχουν σημειώσει τρομακτική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Έχοντας ξεκινήσει ως συσκευές τεχνολογίας, τα έξυπνα ρολόγια (smart watches) εξελίχθηκαν σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παραδοσιακά μοντέλα γνωστών κατασκευαστών όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, την ανθεκτικότητα και την αισθητική -δεν συζητάμε περί δυνατοτήτων διότι εκεί κερδίζουν χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Με υπέροχο design και σε μοναδικά χρώματα συμπληρώνουν κάθε look και όχι μόνο το sportswear.

 

Ας μιλήσουμε τώρα για το e-mobility (δηλαδή για scooters, πατίνια, ποδήλατα) που βάζει την άσκηση στην καθημερινή μετακίνηση, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν κάτι δυσκολεύει την καθημερινότητα, αυτό είναι οι μετακινήσεις στην πόλη. Στο χέρι σου, όμως, είναι να επιλέξεις το κατάλληλο μεταφορικό μέσο ώστε να γίνει όσο πιο ανώδυνη γίνεται η καθημερινή εμπειρία της μετακίνησης. Άφησε πίσω το αυτοκίνητο, αφού στη διάθεσή σου έχεις ηλεκτρικά πατίνια και ηλεκτρικά μηχανάκια! Ευέλικτα, αποτελεσματικά και ασφαλή, θα σε κάνουν να ξεχάσεις μια για πάντα τις ατελείωτες ώρες στους μποτιλιαρισμένους δρόμους και τον εφιάλτη του παρκαρίσματος. Χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια και σέβονται το περιβάλλον, ενώ χάρη στον αναδιπλούμενο σχεδιασμό και το χαμηλό τους βάρος, μεταφέρονται παντού.

 

Βάλε, επίσης, στην εξίσωση ζυγαριές, που δεν υπολογίζουν μόνο τον δείκτη μάζας σώματος, αλλά οστική και μυϊκή μάζα, το ποσοστό υγρών στο σώμα αλλά και τις θερμίδες σε ημερήσια βάση, ενώ συνεργάζονται με smartphones και τα σχετικά apps για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο του βάρους. Και φυσικά μην ξεχάσεις ιονιστές, καθαριστές αέρα, για να αναπνεύσεις πραγματικά καθαρό και αναζωογονητικό αέρα στο σπίτι. Απομάκρυνε μια για πάντα αλλεργιογόνα, ενοχλητικές οσμές και βλαβερούς οργανισμούς και μετάτρεψε το σπίτι ή το γραφείο σου σε μια ανέγγιχτη εξοχή. Υπάρχουν προτάσεις τέτοιων προϊόντων για κάθε χώρο και τσέπη. Εσύ δεν έχεις παρά να βρεις ποια ταιριάζει στα δικά σου στάνταρ.

Και για το τέλος αφήσαμε, αυτό που χαρίζει πραγματική χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα. Από τους πλέον εύκολους τρόπους να το πετύχεις, είναι μια συσκευή μασάζ που θα βρεις σε πολλούς τύπους στο Πλαίσιο. Πόδια που πονούν ή πιάσιμο στον αυχένα; Ενόσω παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση, μπορείς κάλλιστα να έχεις τα πόδια σου επάνω σε μια συσκευή σχεδιασμένη για να κάνει μασάζ στα άκρα και να σε χαλαρώνει. Αντίστοιχα, μπορείς να προτιμήσεις μια συσκευή σχεδιασμένη για μασάζ σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως ο αυχένας και η μέση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν. Στο μεγάλο δρόμο της ευεξίας η τεχνολογία μπορεί να είναι σύμμαχος και αρωγός!  Επισκέψου, λοιπόν, ένα κατάστημα Πλαίσιο ή μπες στο Plaisio.gr και ανακάλυψε πόσο χρήσιμη και υποστηρικτική  μπορεί να είναι η τεχνολογία για να νιώθεις κάθε μέρα και καλύτερα.