Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Η επανάσταση στο Wellness είναι Personal υπόθεση

Sponsored Content

Τεχνολογία αιχμής, μοναδικές καινοτομίες, επιστημονική κατάρτιση, κουλτούρα αλλαγής, προσωποποιημένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες συνθέτουν το απόλυτο κέντρο ευεξίας Personal Wellness, που μέσα από τη διατροφή, την άσκηση και την πρόληψη στοχεύει στην ευζωία και στη μακροζωία.

Όπως ο οργανισμός είναι μια ολότητα που απαρτίζεται από πολλά και διαφορετικά συστήματα, έτσι και η ευεξία είναι ένα όραμα που για να κατακτηθεί χρειάζεται να συνδεθούν πολλά στοιχεία: ο τρόπος σκέψης, η διατροφή, η άσκηση, η πρόληψη. Είναι η αρμονική, επιστημονική και σοφή σύνθεσή τους που μπορεί να αποδώσει καρπούς και να χαρίσει στο άτομο εκείνο το ανακουφιστικό συναίσθημα που νιώθει καλά και φαίνεται ακόμη καλύτερα! Αυτό, όμως, αποτελεί και μια πρόκληση, καθώς κάθε οργανισμός, κάθε άτομο, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Με αυτά ως βασικές κατευθυντήριες αρχές, η Personal Wellness, ένα σύγχρονο κέντρο διατροφής, πρόληψης και ευεξίας στη Θεσσαλονίκη, προτείνει το δικό της τρόπο κατάκτησης του well-being. Μια επαναστατική μέθοδος που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κλασική έννοια του κέντρου διατροφής και ευεξίας, συστήνοντας την έννοια του scientific wellness και θέτοντας στο επίκεντρο τη μοναδικότητα του κάθε οργανισμού και την ανάγκη για πλήρως εξατομικευμένη προσέγγιση.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο One-Stop Nutrition-Prevention-Wellness Spot, που εισάγει έναν αλλιώτικο τρόπο σκέψης και ζωής, διασφαλίζοντας μια πορεία προς την υγεία και την ευεξία του ατόμου, η οποία όμως είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του και τις ιδιαιτερότητές του. Ο τρόπος αυτός βασίζεται στο σχεδιασμό ολοκληρωμένου και εξατομικευμένου πλάνου διατροφής και άσκησης, συνοδευόμενου από σύσταση πρωτοκόλλων ενίσχυσης μετά από διενέργεια εξειδικευμένου εργαστηριακού ελέγχου, σωματομέτρησης και ελέγχου του μεταβολισμού. Η συστηματική παρακολούθηση του εξεταζόμενου από διεπιστημονική ομάδα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, και ο έλεγχος της κατάστασής του, συντελεί ουσιαστικά στην πρόληψη και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στον οργανισμό.

Αυτή η πλήρως εξατομικευμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση είναι που κάνει τη διαφορά. Η άρτια καταρτισμένη επιστημονική ομάδα της Personal Wellness βοηθάει να αντιμετωπιστούν θέματα που αφορούν τόσο κάποια μορφή διατροφικής διαταραχής (παχυσαρκία, νευρική ανορεξία, νευρική βουλιμία, ορθορεξία, αδηφαγική διαταραχή) όσο και θέματα διαχείρισης άγχους, διαταραχών ύπνου, ενίσχυσης ανοσοποιητικού, χρόνιας κόπωσης κ.ά. Από εκεί και πέρα, η διατροφική καθοδήγηση, η εκπόνηση ενός εξατομικευμένου πλάνου διατροφής και άσκησης, άλλα και όπου κριθεί απαραίτητο η συμπλήρωση με πρωτόκολλα ενίσχυσης διατροφής, συνθέτουν μια απολύτως καινοτόμα παρέμβαση που είναι ταυτόχρονα ευχάριστη και αναζωογονητική.

Από την πρώτη επίσκεψη στην Personal Wellness νιώθεις μοναδικός. Το επιστημονικό προσωπικό λαμβάνει πλήρες ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, ενημερώνεται για τον τρόπο ζωής και χαρτογραφεί τις προσωπικές ανάγκες (και πιθανές ελλείψεις) μέσω των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων. Προσφέρει επίσης όλες τις απαιτούμενες και σχετικές μετρήσεις (ενδεικτικά για τα επίπεδα λιπώδους, μυϊκής, οστικής μάζας, τη μεταβολικής ηλικία, το σπλαχνικό λίπος, το δείκτη σαρκοπενίας, την αποτύπωση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας). Παρέχεται επίσης μια καινοτόμα υπηρεσία ανάλυσης μικροβιώματος που προσφέρεται για πρώτη φορά εμπεριστατωμένα στη Βόρεια Ελλάδα. Κατόπιν σχεδιάζεται ένα προσωπικό πλάνο διατροφής και πρωτοκόλλων ενίσχυσης που λαμβάνει υπόψη του τα αποτελέσματα της χαρτογράφησης των αναγκών του οργανισμού και δίνονται συστάσεις άσκησης αποκλειστικά βάσει των προσωπικών δεδομένων όπως αυτά προέκυψαν κατά το στάδιο της αξιολόγησης του βιολογικού προφίλ. Εδώ βρίσκεται πάντα ένα κρίσιμο σημείο υλοποίησης: το άτομο πρέπει να αλλάξει διατροφικές αντιλήψεις και να εισαγάγει υγιείς συμπεριφορές, κάτι που η Personal Wellness έχει τη δύναμη να κάνει, καθώς απαρτίζεται από τρία τμήματα που συνεργάζονται μεταξύ τους για να κατακτήσει το άτομο την ευεξία: Personal Nutrition, Personal Laboratories, Personal Supplements. Ενώ για τους αθλητές και τους αθλούμενους που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να γυμναστούν σωστά, έχει συσταθεί ειδικό τμήμα Physical Performance κομμάτι του τμήματος Personal Nutrition. Αυτή η πρωτοπόρα αντιμετώπιση είναι που έχει καταστήσει την Personal Wellness talk of the town στη Θεσσαλονίκη.

Επικοινώνησε με την Personal Wellness και ξεκίνα το δικό σου, μοναδικό ταξίδι ευεξίας! 

Personal Wellness, Εθνικής Αντιστάσεως 8, Καλαμαριά, Τηλ. Επικοινωνίας: 2311-119200