Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια

Έπιπλα υψηλής αισθητικής και αντικείμενα μοναδικού design απογειώνουν την ατμόσφαιρα των χώρων μας

 

Sponsored Content 

 

Οι προσωπικοί μας χώροι είναι πηγή έμπνευσης γι αυτό θέλουμε να είναι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και οικεία, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με το στιλ. Ταυτόχρονα, μας αρέσει να δίνουμε το στίγμα μας δημιουργώντας εμπνευσμένα σκηνικά μέσα στα οποία ζούμε μοναδικές στιγμές και μοιραζόμαστε ιδιαίτερες εμπειρίες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για όλους αυτούς τους λόγους αναζητούμε επιλογές επίπλωσης και διακόσμησης που ομορφαίνουν ό,τι μας περιβάλλει, εξελίσσουν τον τρόπο που ζούμε και μας κάνουν να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα στο έπακρο.

 

 

Σε αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία μας οδηγεί βήμα βήμα η FurDeco Furniture & Decoration. Η κορυφαία εταιρεία διακόσμησης έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τη δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα.

Tailor made έπιπλα (καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, κρεβάτια κ.ά.), πολυτελή χαλιά, μοκέτες υψηλής ποιότητας, μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα και εκλεκτά υφάσματα είναι μόνο μερικά από όσα διαθέτει.

Στο concept store “boutique decoration” της FurDeco Furniture & Decoration στον 1o όροφο του Golden Hall βρίσκουμε ένα «ολόκληρο σύμπαν» από αντικείμενα πρωτοποριακού σχεδιασμού κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων.

 

 

Νέες προτάσεις, ανατρεπτικές ιδέες και πρωτότυποι συνδυασμοί προσαρμόζονται στον χαρακτήρα αλλά και στις ανάγκες μας. Συλλογές που ανανεώνονται συνεχώς, σύμφωνα με όλες τις νέες τάσεις της μόδας, αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα της FurDeco που έχει την καινοτομία, τη δημιουργική διάθεση και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής στο επίκεντρο.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος της FurDeco είναι η δημιουργία μοναδικής ατμόσφαιρας σε χώρους υψηλών απαιτήσεων: ιδιωτικές κατοικίες, yachts, βίλες, σκάφη, ξενοδοχεία κ.ά.

 

 

What’s new?

 

 

Πρόσφατες προσθήκες στις συλλογές της FurDeco Furniture & Decoration αποτελούν οι δερμάτινες κοσμηματοθήκες Wolf που κοσμούν τις προθήκες του Harrods και άλλων διεθνούς φήμης καταστημάτων στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι και σε άλλες μητροπόλεις του πλανήτη.

Επίσης η FurDeco Furniture & Decoration διαθέτει τα μοναδικής αισθητικής έπιπλα της WR inspired, καθώς και μαρμάρινα αντικείμενα από ελληνικό μάρμαρο που λαξεύτηκε από εξαιρετικούς τεχνίτες διεθνούς φήμης. Στο concept store “boutique decoration” θα βρείτε ακόμα μοναδικά φωτιστικά σε συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρεία Eglo.

 

 

 

Info

Η FurDeco ιδρύθηκε το 2008 και χάρη στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της έχει κατακτήσει την κορυφή στην σχεδίαση και την κατασκευή επίπλων, χαλιών και αντικειμένων εσωτερικού χώρου υψηλής ποιότητας.

FurDeco@Golden Hall: 1ος όροφος, τηλ. 210 6892012
Κεντρικό Showroom: Λεωφ. Κηφισίας 256, Χαλάνδρι, ΤΚ 15231 Τηλ. 210 6747171