Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Το app που μού άλλαξε την καθημερινότητα

Έκανα download την εφαρμογή payzy by COSMOTE και μου άνοιξε ένα νέο κόσμο πληρωμών από το κινητό μου 

 

Sponsored Content

 

Εδώ και πολύ καιρό είχα αφήσει στο σπίτι το πορτοφόλι. Τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα ανήκαν στο παρελθόν. Πλέον, χρησιμοποιούσα τις γνωστές χρεωστικές κάρτες, όπως οι περισσότεροι. Άκουγα όμως όλο και περισσότερους από τους φίλους και γνωστούς για το payzy by COSMOTE και άρχισα να αναρωτιέμαι τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει για εμένα αυτή η νέα εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών. Πρώτα, λοιπόν ρώτησα και έμαθα ότι πρόκειται για μια mobile εφαρμογή, ένα νέο τρόπο ηλεκτρονικών πληρωμών. Δηλαδή για ένα app με το οποίο θα μπορούσα να πληρώνω απευθείας από το κινητό μου, χωρίς μετρητά. Η πρώτη πληροφορία μού ακούστηκε πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά είχα αρκετές ακόμη απορίες. Ας πούμε, πώς μπορούσα να το αποκτήσω, πού θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και κυρίως, γιατί να το επιλέξω;

 

 

Πρώτα απ’ όλα  φανταζόμουν ότι  η διαδικασία για την απόκτησή του θα ήταν περίπλοκη. Δεν είναι όμως έτσι.  Είναι τόσο απλό και εύκολο που δεν το πιστεύεις. Το app είναι διαθέσιμο στο Google Play και το App Store. Η διαδικασία εγγραφής στην εφαρμογή διαρκεί λίγα λεπτά και το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κινητό σου (αν έχεις iOS ή Android είσαι εντάξει), το email και τον αριθμό του κινητού σου. Έχεις βέβαια μαζί σου και την ταυτότητά ή το διαβατήριό σου, και μπορεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να γίνει και μια σύντομη βιντεοκλήση με έναν πιστοποιημένο εκπρόσωπο της COSMOTE Payments. Δεν χρειάζεται ούτε καν να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, αφού συμπληρώνονται μόνα τους από την υπηρεσία Συστηθείτε (KYC-Know Your Customer) του gov.gr.

 

Τα πάντα όλα σε μία εφαρμογή

Με το που έκανα την εγγραφή μου, απέκτησα ελληνικό ΙΒΑΝ λογαριασμό, εξέδωσα και την virtual χρεωστική payzy κάρτα μου, την οποία πρόσθεσα αμέσως στο digital wallet του κινητού μου για να κάνω με ευκολία όλες τις ανέπαφες συναλλαγές μου.

Σε αυτό το σημείο, άλλαξε η καθημερινότητά μου. Με αυτή την κάρτα, άρχισα να κάνω online αγορές από ηλεκτρονικά κι από φυσικά καταστήματα καθώς και ανέπαφες συναλλαγές μέσω του κινητού μου. Πληρώνω άμεσα και ψηφιακά όλους τους λογαριασμούς μου, κερδίζοντας πολύ χρόνο. Σε λίγους μήνες μάλιστα, θα είναι διαθέσιμη και η φυσική κάρτα payzy by COSMOTE, οπότε και θα την παραγγείλω για να κάνω εκτός των υπολοίπων και αναλήψεις μετρητών από ATM. Επιπλέον, μπορώ να το φορτίζω εντελώς δωρεάν -χωρίς προμήθεια- από οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική ή prepaid κάρτα μου.

Αυτά είναι τα βασικά. Υπάρχουν όμως κι ένα σωρό ακόμη που μπορώ να κάνω με το payzy by COSMOTE, χωρίς καμία χρέωση. Μπορώ να κάνω μεταφορές χρημάτων με τους φίλους μου μέσω chat, μέσα από το Chat & Pay που υπάρχει στο payzyάμεσα και χωρίς προμήθεια, καθώς και να μοιράζομαι τα κοινά έξοδα με την παρέα μου μέσω του Split it. Τι σημαίνει αυτό; Ας πούμε όταν βγαίνω για φαγητό με τους δικούς μου ή πηγαίνω στον κινηματογράφο ή ταξίδι, μοιραζόμαστε τα έξοδα μέσα από το κινητό, με μια μόνο εφαρμογή, με ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία, αφού το payzy κάνει τους υπολογισμούς ποιος χρωστάει τι σε ποιόν και μετά κάνει και τις μεταφορές αυτόματα.

.

 

 

Όπως καταλαβαίνεις,  το payzy by COSMOTE είναι εξολοκλήρου ψηφιακό. Σε περίπτωση τώρα που αναρωτιέσαι αν μπορείς να το αποκτήσεις παρόλο που είσαι σε διαφορετικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο, η απάντηση είναι ναι!

 

 

payzy …όσο το χρησιμοποιείς, να κερδίζεις;

Κι όμως, παίζει! Και ενώ πίστευα πως δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να κάνει το payzy, ξεκίνησαν οι ανταμοιβές, που δεν είναι λίγες. Ναι, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς το payzy για τις συναλλαγές σου, τόσο περισσότερο κερδίζεις. Είναι το μοναδικό mobile app στην ελληνική αγορά που ανταμείβει με χρήματα τον χρήστη με πραγματικά μετρητά στο payzy πορτοφόλι του, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και όπου θέλει. Επιπλέον, όσοι είναι συνδρομητές κινητής COSMOTE, με κάθε νέα εγγραφή στο payzy by COSMOTE, κερδίζουν απεριόριστα data για 1 μήνα.

Δηλαδή, το payzy by COSMOTE σου επιτρέπει να καλύπτεις καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς σου ανθρώπους, μέσα από το κινητό σου, είτε είσαι εξοικειωμένος με τις νέες τεχνολογίες, είτε όχι. Είναι απλούστατο στη χρήση και παίρνεις πίσω …χρήματα! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Ανακάλυψε κι εσύ τις δυνατότητες που σου προσφέρει o νέος κόσμος πληρωμών μέσα από τα how to videos.