Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Στο νέο Miele Experience Center συναντάμε το σπίτι του μέλλοντος!

Κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη ζώντας μια εμπειρία υψηλής τεχνολογίας τόσο γοητευτική, σαν να μπαίνουμε σε ταινία φαντασίας

 

Sponsored Content

 

Ζούμε σε μια εποχή που τα επιτεύγματα της τεχνολογίας έχουν αλλάξει τη ζωή μας κάνοντάς την ευκολότερη. Υπάρχουν συσκευές που μοιάζουν να έχουν έρθει από το μέλλον και που μάς λύνουν τα χέρια .  Είναι τόσο εκπληκτικά τα καινούργια προϊόντα, που μερικές φορές μάς κάνουν να αναρωτιόμαστε αν είναι τόσο καλά όσο φαίνονται. Μήπως επειδή είναι προηγμένα έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής; Είναι άραγε εύκολα στον χειρισμό, μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες μας; Και κυρίως, είναι δυνατόν η ταχύτητα να συνδυαστεί με την ποιότητα και την υγιεινή;

Οι απορίες μας κρύβουν την επιφύλαξή μας απέναντι στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι η εξοικείωση, αυτό ακριβώς που κάνει η Miele, η οποία θέλοντας να μάς φέρει σε επαφή με όλα τα θαύματα της εποχής μας και να τα κάνει μέρος της καθημερινότητάς μας, δημιούργησε το νέο Miele Experience Center στο Μαρούσι. Σ΄ αυτόν τον άνετο και φιλόξενο χώρο, που είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικός της ποιότητας και του κορυφαίου σχεδιασμού των προϊόντων της, μάς προσκαλεί να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία τεχνολογίας μέσα από την πλούσια συλλογή συσκευών που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη.

 

«Πάντα καλύτερα», η φράση που χαρακτηρίζει τη Miele

Εδώ, τα πάντα κινούνται στο ρυθμό της καινοτομίας. Καθώς η υψηλή τεχνολογία βρίσκεται στο επίκεντρο μπορούμε να δούμε από κοντά προϊόντα με διαισθητικό σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να χειριζόμαστε τις συσκευές αγγίζοντας ή περνώντας το δάκτυλό μας πάνω στην οθόνη αφής. Η καθημερινότητά μας μπορεί να αναβαθμιστεί με απίστευτες ανέσεις και πρωτοποριακές εφαρμογές, όπως το να είμαστε εκτός σπιτιού και να λειτουργούμε τις συσκευές μας από το κινητό μας. Ή να τελειώνουμε τις δουλειές μας γρήγορα και εύκολα και να κερδίσουμε χρόνο για εμάς και τους αγαπημένους μας.

 

 

Φανταστικές διαδρομές

Αυτά που μπορούμε να κάνουμε στο νέο Miele Experience Center είναι πολλά. Για παράδειγμα, να περιηγηθούμε σε ένα ταξίδι ταχύτητας και υγιεινής διατροφής με τους συνδυαστικούς φούρνους ατμού Miele, και να μάθουμε ότι ο συνδυασμός ξηρής και υγρής θερμότητας έχει την ικανότητα να κάνει το φαγητό μας τραγανό εξωτερικά και ζουμερό στο εσωτερικό. Ή ότι μπορούμε να μαγειρεύουμε πλήρη μενού με μία μόνο διαδικασία και χωρίς να μπερδεύονται οι οσμές.

Ακόμη, θα ανακαλύψουμε πως λειτουργούν αρμονικά οι συσκευές της Miele μεταξύ τους για απόλυτη ευκολία, και θα δούμε πώς θα αποκτήσουμε premium design και επιδόσεις σε ένα, με τον συνδυασμό εστίας και απορροφητήρα στην συσκευή KMDA. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η εστία μεταφέρει πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις της στο ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του απορροφητήρα. Δηλαδή, στην πράξη, δεν χρειάζεται πλέον να θυμόμαστε να σβήνουμε τον απορροφητήρα μετά το μαγείρεμα, γίνεται αυτόματα!

 

Τι άλλο; Θα γνωρίσουμε την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα με μπαταρία Triflex HX2 με φωτισμό LED για ανίχνευση κρυφών σωματιδίων, που είναι ιδανική ακόμα και για τις τρίχες των τετράποδων φίλων μας. Θα ενημερωθούμε για τα πλυντήρια ρούχων της Miele που προσφέρουν υγιεινό πλύσιμο με τις χαμηλότερες καταναλώσεις στην αγορά, αλλά και για τον μοναδικό κυψελωτό κάδο που μπορεί να πλύνει ακόμα και ένα τριαντάφυλλο χωρίς να καταστραφεί!

 

Θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα , ο κοινός τόπος των οποίων είναι πως διαρκούν στον χρόνο, είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης και σέβονται το περιβάλλον, και είναι μοναδικής κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και σχεδιασμού.

 

Αν έχουμε απορίες ή αν χρειαζόμαστε επιπλέον πληροφορίες, το εξειδικευμένο προσωπικό είναι εκεί για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το σπίτι που ονειρευόμαστε. Το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης, που στεγάζεται στον ίδιο χώρο, βρίσκεται στη διάθεσή μας για να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα, που ίσως προκύψει.

 

 

Βιωσιμότητα στην πράξη
Στο νέο Miele Experience Center η τεχνολογία γίνεται όχι μόνο προσιτή αλλά και κατανοητή και ελκυστική. Σύντομα μάλιστα, σε αυτόν τον χώρο, εκτός των άλλων, θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και βιωματικά events. Όλα αυτά εντάσσονται στη νέα αγοραστική κουλτούρα που προσφέρει η εταιρεία και η οποία είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την παγκόσμια καμπάνια της «Ποιότητα Μπροστά από την Εποχή της», με βασικές αξίες τη δεξιοτεχνία, την απόδοση και τη βιωσιμότητα.

Όλα τα προϊόντα Miele έχουν σχεδιαστεί να διαρκούν για πάνω από 20 χρόνια, αποδεικνύοντας στην πράξη το πιστεύω της: ότι η διάρκεια ζωής μιας συσκευής είναι η απόλυτη μορφή βιωσιμότητας.
Miele Experience Center, Μαρούσι (λεωφ. Κηφισίας 69, Δαχτυλίδι)