Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Το νέο Πλαίσιο για την κινητικότητα και την ηλεκτρική αυτάρκεια

Ο τρόπος μετακίνησης μέσα στην πόλη αλλάζει. Ο εξηλεκτρισμός, εκτός από την παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία, φέρνει νέα δεδομένα και στην αστική μικροκινητικότητα.

Sponsored Content

 

Τα e-scooters και τα e-bikes προσφέρουν μια εναλλακτική μορφή γρήγορης, οικονομικής και περιβαλλοντικά φιλικής μετακίνησης μέσα στον αστικό ιστό. Το Πλαίσιο διαθέτει μια τεράστια γκάμα από ηλεκτρικά ποδήλατα, μηχανάκια και scooter που θα ταιριάξουν σίγουρα στις οικονομικές δυνατότητες αλλά και τις διαφοροποιημένες ανάγκες μετακίνησης του κάθε πελάτη.

 

Τέσσερις λόγοι για να επιλέξεις ηλεκτροκίνηση

 

1. Είναι οικολογική
Η επιλογή της ηλεκτροκίνησης σημαίνει ότι κάνεις ένα σημαντικό βήμα αποδέσμευσης από την κατανάλωση καυσίμων. Ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έχει μηδενικούς ρύπους και η συνολική στροφή της ΕΕ σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σημαίνει ότι σύντομα θα έχει και εξαιρετικά μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα (carbon footprint). Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έχουν ευκολότερη συντήρηση μειώνοντας και τα συνολικά απορρίμματα μιας μετακίνησης. Παράλληλα, έχοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μειώνουν περαιτέρω το συνολικό τους αποτύπωμα στο περιβάλλον.

 

Segway e-motorcycle E125S Ruby Red

Οι ρύποι και τα απορρίμματα δεν είναι το μοναδικό οικολογικό ζήτημα. Στις πόλεις, η ηχορύπανση είναι βασικό ζήτημα με σημαντικές συνέπειες στην υγεία μας. Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι σχεδόν αθόρυβα! Λιγότερος θόρυβος σημαίνει μείωση πονοκέφαλων και επίπεδων άγχους.

 

2. Είναι οικονομική
Ηλεκτροκίνηση σημαίνει μηδέν καύσιμα. Οι ανοδικές τιμές πετρελαίου δεν είναι περιστασιακές, οι μετακινήσεις με χρήση παραγώγων πετρελαίου ολοένα θα ακριβαίνουν. Η οικονομία δεν περιορίζεται στα καύσιμα, τα ηλεκτρικά οχήματα είναι φτηνότερα, μπορεί να είναι επιδοτούμενα, έχουν λιγότερες απαιτήσεις σε αναλώσιμα, φτηνότερα ανταλλακτικά και απαιτούν λιγότερη συντήρηση.

 

3. Είναι ασφαλής και βολική
Υπάρχουν ηλεκτροκίνητα οχήματα για παιδιά και εφήβους. υπάρχουν οχήματα που μπορούν να κινηθούν και αφού έχει αδειάσει η μπαταρία τους, ενώ μπορείς να τα φορτίσεις σχεδόν παντού. Εκτός από την ασφάλεια του αναβάτη, υπάρχουν πολλές επιλογές σε αντικλεπτικά συστήματα με σύγχρονα εργαλεία, όπως κάρτες τεχνολογίας NFC, αυτόματα κλείδωμα και gps locator.

 

Nilox E-BIKE X7 Plus Ηλεκτρικό Ποδήλατο

Από πλευράς άνεσης, τα ηλεκτροκίνητα όχι μόνο είναι σχεδιασμένα με ό,τι πιο πρωτοποριακό για την άνεση σου αλλά χωράνε και παντού. Είναι πιο γρήγορα και ξεκούραστα από το περπάτημα, σου επιτρέπουν όσες στάσεις και όπου θες και κάθε βόλτα είναι μια ευκαιρία για μια νέα διαδρομή.

 

4. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος ζωής.
Η ηλεκτροκίνηση δίνει στη ζωή σου μια νότα sci-fi, ένα στυλ από το μέλλον! Ο εναλλακτικός, ηλεκτρικός τρόπος μετακίνησης προσθέτει πόντους στο στυλ σου, ενώ κινείσαι αεράτα, αθόρυβα και οικολογικά!

Aprilia E-Scooter eSR2 with turn signals

 

Ecoflow
Η ηλεκτροκίνηση όμως είναι μόνο μία παράμετρος μιας ολιστικής αντιμετώπισης που θέλει τους καταναλωτές του αύριο να επιζητούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενεργειακή αυτάρκεια με έξυπνες λύσεις.

Το Πλαίσιο έχει να προτείνει και εδώ ολοκληρωμένες προτάσεις με τα προϊόντα Ecoflow.

Το EcoFlow είναι το πρώτο φορητό Power Station στον κόσμο με επεκτάσιμο οικοσύστημα για backup στο σπίτι, έξυπνη διαχείριση ενέργειας, χαμηλότερους λογαριασμούς ενέργειας και πολλά άλλα. Η απολυτή καινοτομία στη φορητή τεχνολογία ισχύος, που σου προσφέρει ασφάλεια και ανεξαρτησία, όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

Μπορείς να τροφοδοτήσεις συσκευές υψηλής κατανάλωσης, όπως στεγνωτήρια, μονάδες κλιματισμού και άλλα.

Η τεχνολογία φόρτισης X-Stream του EcoFlow δεν είναι απλώς γρήγορη, είναι και ασφαλής. Το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας εξασφαλίζει ασφάλεια και μακροζωία ενώ φορτίζεις πλήρως το Power station από μια τυπική πρίζα AC σε 1,9 ώρες

Για πρώτη φορά σε φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας, μπορείς να φορτίσεις σε χιλιάδες σταθμούς ηλεκτροκίνητων ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως. Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με ηλιακή φόρτιση 1.600W

Η γκάμα των ηλιακών πάνελ της EcoFlow προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ηλιακή ενέργεια για να φορτίσεις σε 2,8 – 5,6 ώρες.

 

Το επεκτάσιμο οικοσύστημα της Ecoflow έχει τη δυνατότητα να παρέχει ισχύ κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος, προσαρμόσιμη ενέργεια όλο το 24ωρο και χαμηλότερους λογαριασμούς ενέργειας. Πώς τα πετυχαίνει όλα αυτά; Με μια επιλογή από επιπλέον μπαταρίες, έξυπνες γεννήτριες, ανεμογεννήτριες και πολλά άλλα. Από την εφεδρική ισχύ έως τη μείωση της εξάρτησής σου από το δίκτυο με πράσινες εναλλακτικές λύσεις, το οικοσύστημα της Ecoflow μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου.