Η θερμική άνεση και η εξοικονόμηση ενέργειας έχουν όνομα: Ενεργειακά κουφώματα ALUMIL

Υπάρχει τρόπος να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο της διαβίωσής μας με τα υψηλής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας ALUMIL.

 

Σε μια εποχή που η άνοδος στο κόστος της ενέργειας έχει εκτροχιάσει τον μηνιαίο οικογενειακό προϋπολογισμό, η αναζήτηση βιώσιμων λύσεων αποτελεί μονόδρομο. Ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες απώλειας ενέργειας σε μια κατοικία είναι τα κουφώματα που διαθέτει. Χαμηλής ποιότητας, παλιά ή φθαρμένα κουφώματα, πρέπει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για σημαντικές απώλειες και αυξημένους λογαριασμούς.

 

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της ALUMIL, εξασφαλίζουν ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών, καθώς είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα standards προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας έως 30%. Άλλωστε, τα κουφώματα ενός σπιτιού, μαζί με το τζάμι τους, συνιστούν τη σύνδεσή του με το εξωτερικό περιβάλλον και τη γέφυρα μέσω της οποίας βρίσκουν δίοδο τα καιρικά φαινόμενα.

Ένα θωρακισμένο σπίτι με υψηλής ποιότητας θερμομονωτικά κουφώματα, μειώνει τις πιθανότητες να επηρεαστεί από τις εναλλαγές του καιρού, προσφέρει θερμική άνεση όλο το έτος και φυσικά προστατεύει το πορτοφόλι μας. Όσο για το τελευταίο, η προϊοντική γκάμα της ALUMIL παρέχει μεγάλη πληθώρα επιλογών, που μπορούν να καλύψουν κάθε πορτοφόλι αλλά και κάθε ανάγκη. Μάλιστα, πρόσφατα, η εταιρεία εγκαινίασε μια καινοτόμο υπηρεσία, το My Windows, που μας βοηθάει να βρούμε εύκολα και γρήγορα αξιόπιστο κατασκευαστή κοντά στην περιοχή μας για τα νέα μας κουφώματα και φυσικά να λάβουμε την αντίστοιχη προσφορά.

 

Υψηλές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα

Τα κουφώματά μας είναι απαραίτητο να διασφαλίζουν αναβαθμισμένη ποιότητα διαβίωσης. Αυτό μεταφράζεται σε υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης, υδατοστεγανότητας, αεροδιαπερατότητας, αντοχής σε πιέσεις ανέμων, ηχομόνωσης, μεγιστοποίησης φυσικού φωτισμού και, τέλος, αντιδιαρρηκτικής προστασίας. Τα κουφώματα της ALUMIL όχι μόνο παίρνουν άριστα σε όλα τα παραπάνω, αλλά επιπλέον παρέχουν υψηλή αισθητική και μεταμορφώνουν τον χώρο μας. Ο προϊοντικός πλουραλισμός της εταιρείας αποτελεί εγγύηση ότι θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε, ανεξαρτήτως του τύπου ακινήτου στον οποίο διαμένουμε (διαμέρισμα, μονοκατοικία κ.λπ.).

 

 

Τα ενεργειακά κουφώματα ALUMIL διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και δίνουν αξία σε κάθε στιγμή. Είτε περνάμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είτε εργαζόμαστε από το σπίτι, η ποιότητα διαβίωσης βελτιώνεται δραστικά, καθώς οι χώροι καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, είναι επαρκώς φωτισμένοι και φυσικά προσφέρουν προστασία από καιρικά φαινόμενα και δυνητικούς απρόσκλητους επισκέπτες. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι η ALUMIL υποβάλλει τα προϊόντα της σε αυστηρότατους ποιοτικούς ελέγχους, σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα, εξασφαλίζοντας διεθνείς πιστοποιήσεις για τις επιδόσεις τους.

 

 

Προστασία και σεβασμός του περιβάλλοντος

Στην ALUMIL, η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι απλώς μια ευχή, αλλά αποτελεί το κέντρο του στρατηγικού σχεδιασμού της. Άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.

 

 

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η επένδυση ύψους 4.6 εκ. € για τη νέα μονάδα διαλογής και επεξεργασίας σκραπ αλουμινίου, που ενισχύει την ανακύκλωση της πρώτης ύλης και μειώνει το ενεργειακό αποτύπωμα. Έτσι, εκτός του ότι εξοικονομούν έως και 30% ενέργεια στο σπίτι, τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL παράγονται από 90% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση χρημάτων κάθε μήνα.

 

Τα μεγάλα οφέλη μιας ενεργειακής αναβάθμισης

Στα τέλη του 2020, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την Agenda 2030. Στόχος της είναι ο διπλασιασμός του ρυθμού ανακαινίσεων σε υπάρχοντα κτίρια, με την εκτίμηση ότι θα οδηγήσει σε 35 εκατομμύρια κτιριακές υποδομές που πρόκειται να δεχτούν παρεμβάσεις. Μάλιστα, από την 1/1/2021, είναι υποχρεωτικό για κάθε αγγελία μίσθωσης ή πώλησης ακινήτου να αναγράφεται ξεκάθαρα η ενεργειακή του κλάση. Η μετατροπή των κτιρίων οικιστικής χρήσης σε λιγότερο ενεργοβόρα και δαπανηρά, είναι σίγουρα το διακύβευμα της εποχής μας, με πολλαπλά οφέλη για όλους:
• Σημαντική μείωση εξόδων για θέρμανση και ψύξη.
• Αισθητά καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
• Αύξηση αγοραστικής/μισθωτικής αξίας του ακινήτου.
• Χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 

Η απόφαση να επενδύσουμε σε ενεργειακά κουφώματα της ALUMIL, είναι η καλύτερη δυνατή που μπορούμε να πάρουμε για την κατοικία μας. Κάνοντας αυτό το πολύτιμο δώρο σε εμάς και τους οικείους μας, εξασφαλίζουμε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μειωμένους λογαριασμούς.

👉 Για να δείτε από κοντά τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL και να βρείτε απάντηση σε κάθε απορία σας από εξειδικευμένο σύμβουλο, κλείστε ραντεβού για επίσκεψη σε ένα showroom της εταιρείας.