Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

AVIN: Μαζί, σε κάθε διαδρομή

Η AVIN εξελίσσεται και καινοτομεί, προσφέροντας στον καταναλωτή μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πρόταση στη λιανική καυσίμων και υπηρεσιών κινητικότητας.

 

Sponsored Content

 

Με πάνω από 500 πρατήρια πανελλαδικά, 165 εταιρικά πρατήρια και 14 πρατήρια ΣΕΑ στους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους, η AVIN έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο σύγχρονων πρατηρίων που προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στους αυτοκινητιστές ανά την Ελλάδα, εφοδιάζοντας τους με τα πλέον εξελιγμένα καύσιμα και υπηρεσίες.

Για κορυφαία ποιότητα καύσιμων, καινοτόμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και επιβράβευσης του πελάτη αλλά και άριστη φροντίδα του αυτοκινήτου, η επιλογή της AVIN είναι μονόδρομος.

Σε ένα σύγχρονο πρατήριο της AVIN, ο πελάτης μπορεί να βρει μια συνολική πρόταση με:
-Τα κορυφαία διαφοροποιημένα καύσιμα ACTION και Best VALUE
-Τα καταστήματα μικρής λιανικής Agora τα οποία προσφέρουν καφέ Costa Coffee
-Ηλεκτροκίνηση, μέσω της πλατφόρμας Incharge
-Εξελιγμένες υπηρεσίες φροντίδας του οχήματος με πλυντήριο αυτοκινήτων, αλλαγή λαδιών και car detailing
-Καινοτόμες λύσεις last mile delivery με smart lockers της εταιρείας Skroutz
-Επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή του με το πρόγραμμα πιστότητας AVIN κερδίζω και μοναδικές προσφορές, διαγωνισμούς

 

 

Κορυφαία διαφοροποιημένα καύσιμα ACTION
Η αμόλυβδη ACTION 100 αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε βενζινοκινητήρα, έχοντας σύνθεση που εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, μέγιστη ισχύ και ελάχιστη κατανάλωση. Η οικονοµία αγγίζει το 5%* και δεν είναι θεωρητική, αλλά κάτι που διαπιστώνεται από το πρώτο γέµισµα. Επιτυγχάνεται χάρη στα πρόσθετα friction modifiers που ελαχιστοποιούν τις τριβές, οπότε αντίστοιχα, έως 5%*, μειώνονται και οι εκποµπές CO2. Παράλληλα, τα ειδικά πρόσθετα δίνουν µοναδικές καθαριστικές ιδιότητες, που µειώνουν τις επικαθίσεις στις βαλβίδες, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία και συνολική μακροζωία του κινητήρα.

 

 

Αντίστοιχα, το ιδανικό καύσιµο για κάθε σύγχρονο πετρελαιοκινητήρα είναι το ACTION Diesel της AVIN. Ο υψηλός αριθµός κετανίων πετυχαίνει µείωση κατανάλωσης έως 4% και των εκποµπών CO2 κατά 5%**, παράλληλα µε βελτίωση της απόδοσης. Τη σημαντικότερη βοήθεια σε αυτούς τους κινητήρες όμως δίνουν τα πρόσθετα τελευταίας γενιάς που διατηρούν καθαρά τα µπεκ, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν αντιβακτηριακή δράση και αντιδιαβρωτική προστασία σε όλο το κύκλωµα καυσίµου. Κι όλα αυτά ενώ παράλληλα µειώνεται έως 25% ο θόρυβος λειτουργίας καιπαρέχεται μέγιστη αντιπαγωτική προστασία (CFPP έως -16ο C & PP έως -30ο C).

 

 

Οικονομία και προστασία με τα καύσιμα Best Value & την ολοκληρωμένη γκάμα λίπανσης της AVIN
Τα ειδικά πρόσθετα της AVIN περιέχονται και στα καύσιµα Best Value 95 και Best Value Diesel. Με αυτά, η κορυφαία τεχνολογία AVIN γίνεται ακόµα πιο προσιτή, εξασφαλίζοντας µέγιστη οικονοµία και προστασία κινητήρα για όλους.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα λιπαντικά της AVIN, με την πλήρη γκάµα της σειράς Power να καλύπτει όλα τα ιξώδη και τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Αντίστοιχα, η σειρά Force απευθύνεται στα επαγγελµατικά οχήµατα, ενώ σε κάθε πρατήριο AVIN ένας εξειδικευµένος τεχνικός είναι πάντα πρόθυµος να ελέγξει τα λάδια, καθώς και όλα τα υπόλοιπα ζωτικά υγρά του αυτοκινήτου.

 

Καινοτόμες Υπηρεσίες Προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη
Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής της, η AVIN προσφέρει νέες υπηρεσίες για τη φροντίδα του αυτοκινήτου και την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του καταναλωτή. Το ανανεωμένο Car Wash ξανακάνει σαν καινούργιο κάθε όχημα, με πλύσιμο που γίνεται με άριστα προϊόντα, νέες υπηρεσίες car detailing αλλά και καθαρισμό/ απολύμανση καμπίνας με χρήση ατμού. Και όσο το προσωπικό του πρατηρίου περιποιείται το αυτοκίνητο, ο οδηγός µπορεί να αγοράσει εύκολα και γρήγορα όλα όσα χρειάζεται για τις καθημερινές του ανάγκες, κερδίζοντας χρόνο. Τα καταστήματα μικρής λιανικής Agora είναι ανοιχτά από τις 7.00 πμ έως και τις 11.00 μμ, διαθέτοντας τεράστια ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε φαγώσιµα, σνακ, αναψυκτικά και ποτά, είδη καπνιστή, προϊόντα υγραερίου Coral Gas, αξεσουάρ αυτοκινήτου, εποχιακά είδη, κωδικούς για ανανέωση χρόνου τηλεφωνίας κ.ά.

 

 

Ταυτόχρονα, μπορείτε να απολαμβάνετε την κορυφαία γεύση του καφέ των Costa Coffee, στα ειδικά διαμορφωμένα Corners στα καταστήματα Agora, ο οποίος αποτελεί ιδανική παρέα και για όσο φορτίζετε το ηλεκτροκίνητο όχημά σας σε κάποιον από τους προηγμένους ταχυφορτιστές στα πρατήρια της AVIN, σε συνεργασία με την NRG και μέσω της πλατφόρμας Incharge. Πρόκειται για μονάδες συνεχούς ρεύματος (DC) με ισχύ από 50 kW και άνω, έτσι ώστε μόλις ένα 20λεπτο φόρτισης να είναι αρκετό για να συνεχίσετε τη διαδρομή σας απρόσκοπτα.
Επιπλέον, σε συνεργασία με τα Skroutz lockers, ο πελάτης μπορεί να παραλάβει οποιοδήποτε δέμα του στο πρατήριο, εύκολα και με ασφάλεια μόνο με έναν κωδικό.

 

Επιβράβευση που δίνει αξία
Στην AVIN ο πελάτης είναι πραγματικά κερδισμένος σε κάθε διαδρομή του, αφού κάθε ευρώ που ξοδεύει σε προϊόντα ή υπηρεσίες στα πρατήρια AVIN ισοδυναμεί με πόντους στο πρόγραμμα επιβράβευσης AVIN Κερδίζω. Κάθε 250 πόντοι μετατρέπονται αυτόματα σε 3ευρες δωροεπιταγές, οι οποίες εξαργυρώνονται σε καύσιμα ή υπηρεσίες. Μάλιστα, οι πόντοι μετράνε διπλά κάθε Τετάρτη σε όλα τα καύσιμα, ενώ κάθε Παρασκευή στα καύσιμα ACTION οι πόντοι είναι τετραπλοί. Παράλληλα, κάθε μήνα υπάρχουν δεκάδες προϊόντα στα Agora που σας γεμίζουν με πολλαπλάσιους πόντους και δωροεπιταγές.