H EcoFlow δίνει «ενέργεια» όταν πραγματικά τη χρειαζόμαστε!

Ανακαλύψτε τους καινοτόμους φορητούς σταθμούς ενέργειας που ήρθαν για να αλλάξουν τη ζωή μας.

 

Sponsored Content

 

Σίγουρα κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς ηλεκτρική ενέργεια. Φως, θέρμανση, οικιακές συσκευές, laptops και smartphones, καθημερινά χρειάζονται ρεύμα για να λειτουργήσουν. Ακόμα και τώρα, που η ηλεκτρική ενέργεια είναι ακριβότερη, αποτελεί ένα αγαθό, που αν λείψει, μας «κόβει τα χέρια».

Mόνο όταν μείνουμε χωρίς ρεύμα συνειδητοποιούμε πόσο περιορίζονται οι δυνατότητές μας ή πόσους συμβιβασμούς χρειάζεται να κάνουμε.

Ποιος δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ξαφνικό blackout, όπου όλα σταματούν; Ποιος δεν έχει συνειδητοποιήσει στο camping ή στην εκδρομή, ότι τελείωσε η μπαταρία στο smartphone του ή ότι θα αναγκαστεί να στερηθεί τον αγαπημένο του καφέ αφού δεν υπάρχει πρίζα εκεί όπου βρίσκεται για να λειτουργήσει η καφετιέρα του.

 

 

Πλέον, όλα αυτά είναι παρελθόν, καθώς έφτασαν και στην Ελλάδα, από την Info Quest Technologies οι καινοτόμοι, σταθμοί ενέργειας (power stations) της Ecoflow. Με τους νέους σταθμούς ενέργειας της Ecoflow μπορούμε πλέον να έχουμε πρόσβαση σε φιλική προς το περιβάλλον και αξιόπιστη ενέργεια, πάντα και παντού.

To εύρος των χρήσεων που προσφέρουν τα Ecoflow πραγματικά δεν έχει όρια. Επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή από τη σειρά River για μικρότερες απαιτήσεις ή τη σειρά Delta για πιο απαιτητικές χρήσεις, μπορούμε να συνδέσουμε και να δώσουμε ρεύμα σε όσες συσκευές θέλουμε και να συνεχίσουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες όπου και βρισκόμαστε: Από το φωτιστικό, το laptop και την τηλεόραση, ή ακόμα και ολόκληρο το σπίτι μας σε περίπτωση blackout, τις μικροσυσκευές που έχουμε μαζί στην εκδρομή, το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο για λίγα χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουμε με ασφάλεια στο κοντινότερο σημείο φόρτισης ή ακόμα να υποστηρίξουμε μία ηχητική εγκατάσταση σε ένα υπαίθριο party.

Η Ecoflow είναι μια από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες κατασκευής φορητών σταθμών ενέργειας. Τα προϊόντα της συνδυάζοντας μία σειρά από τεχνολογικές πρωτοπορίες και λειτουργίες, δίνουν τη λύση για άμεση, οικονομική, αξιόπιστη και φιλική στο περιβάλλον παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

 

 

• Είναι πραγματικά φορητά! Διαθέτουν μικρό μέγεθος και βάρος για να μεταφέρονται εύκολα.

• Δεν σταματούν ποτέ! Μπορούν να φορτιστούν τόσο από το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και από τα διαθέσιμα EcoFlow ηλιακά panels, που μεταφέρονται και στήνονται πανεύκολα, παρέχοντας, όχι μόνο συνεχή τροφοδοσία, αλλά και πράσινη ενέργεια.

• Φορτίζονται γρήγορα. Με την πατενταρισμένη τεχνολογία X-Stream, η φόρτιση στο 80% της χωρητικότητας γίνεται μέσα σε 1 ώρα!

• Υποστηρίζουν μεγάλες συσκευές, περισσότερες από κάθε άλλο προϊόν ανά κατηγορία, χάρη στο καινοτόμο σύστημα X-Boost.

• Μπορούν είτε να συνδυαστούν μεταξύ τους, είτε να αξιοποιηθούν οι επιπλέον μπαταρίες, αυξάνοντας τη διαθέσιμη ισχύ, όσο χρειάζεται.

• Μέσω του Ecoflow App ελέγχονται πλήρως από το Smartphone.

• Έχουν φιλική στο περιβάλλον λειτουργία, χωρίς καύσιμα, τοξικά αέρια, θόρυβο και είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση και σε εσωτερικούς χώρους.

Οι σταθμοί ενέργεια Ecoflow χρησιμοποιούνται καθημερινά σε όλο τον κόσμο, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο έχουμε πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια. Αναγνωρίζοντας την υπεροχή τους, το περιοδικό Time στη δημοσίευση της λίστας με τις σημαντικότερες Καινοτομίες του 2021 που θα αλλάξουν τη ζωή μας, χαρακτήρισε το μοντέλο DELTA Pro της EcoFlow, κορυφαία ανακάλυψη του 2021 (Best Invention 2021) στην κατηγορία Sustainability, ως την πλέον καινοτόμο και βιώσιμη λύση για την υποστήριξη ενός νοικοκυριού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Ανακαλύψτε τους φορητούς σταθμούς ενέργειας EcoFlow στη διεύθυνση https://www.infoquest.gr/el/ecoflow ή επικοινωνήστε μαζί μας :ecoflow@info.quest.gr .