Η εποχή της ελευθερίας!

Ανακαλύπτουμε τα Coppa Cocktails, τη νέα premium σειρά 15 έτοιμων κοκτέιλ για το καλοκαίρι που συμπυκνώνουν όλες τις νέες τάσεις της εποχής. Εμείς απλώς προσθέτουμε πάγο!

Zoύμε ήδη στα πρώτα κεφάλαια μιας νέας εποχής. Σε μια εποχή στην οποία θέτουμε νέες προτεραιότητες και σχεδιάζουμε από την αρχή ένα νέο τρόπο ζωής. Σκοπός μας; Να νιώθουμε ελεύθεροι, να είμαστε ξεχωριστοί, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

 

Αισθανόμαστε ελεύθεροι, χαιρόμαστε τη μοναδικότητά μας!

Η πρόσφατη περίοδος μάς έδωσε τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα αλλιώς:
Να διαπιστώσουμε ότι η ευτυχία είναι ένα σύνολο από στιγμές. Ότι έχουμε ανάγκη από εμπειρίες που μάς εμπνέουν συναισθήματα. Σήμερα, θέλουμε να έχουμε την ευελιξία να κάνουμε εμείς το πρόγραμμα της ζωής μας, ακόμα και της καθημερινότητάς μας.

Εκτιμούμε την αυθεντικότητα, την ποιότητα που έχει αξία, εκτιμούμε την απλότητα που μάς γεμίζει γιατί είναι αληθινή, χωρίς φιοριτούρες, και κραυγαλέες πολυτέλειες. Για όλους, πλέον, ο χρόνος είναι σημαντικός. Δίνουμε σημασία σε κάθε μέρα, γιατί είναι μοναδική. Μπορούμε με πολύ απλές ιδέες να κάνουμε μια στιγμή να γίνει ανάμνηση εκπλήσσοντας τους άλλους, αλλά κυρίως τον εαυτό μας!

Είναι πραγματικά απίστευτο πως όλες αυτές οι τάσεις που μάς ενώνουν, λίγο ή περισσότερο, αποτυπώνονται σε κάθε τομέα της ζωής μας. Πάρτε για παράδειγμα μια απλή επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ! Και εκεί θα εκφράσουμε όλες τις παραπάνω ανάγκες μας!

 

 

Θέλουμε να ανακαλύψουμε νέες γεύσεις!

 

Θέλουμε να βρούμε αυτό που μάς εκφράζει, να αποκτήσουμε ευελιξία, να βρούμε νέες λύσεις, που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη για να ξεκολλήσουμε από κλισέ διαδικασίες με τις οποίες χάνουμε χρόνο και την ουσία των πραγμάτων.

Πάρτε για παράδειγμα, μια απλή ανακάλυψη μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ ή μέσα σε μια κάβα, μιας νέας γενιάς προϊόντων που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήταν τόσο απλά, προσφέροντας λύσεις και εμπειρίες, χωρίς χάσιμο χρόνου.

Πάρτε για παράδειγμα, τα Coppa Cocktails που, καθόλου τυχαία, έχουν κατακλύσει τα ελληνικά σούπερ μάρκετ και τις κάβες ποτών, όχι μόνο γιατί αποτελούν ένα από τα νέα αγαπημένα brand νεότερων και μεγαλύτερων, αλλά διότι εκφράζουν τον νέο τρόπο ζωής μας.

 

 

 

Τί είναι τα Coppa Cocktails;

Mια εμπνευσμένη νέου τύπου σειρά 15 έτοιμων κοκτέιλ, φτιαγμένη με φυσικά υλικά, σε μια μοντέρνα σχεδιαστικά και πρότυπη κατασκευαστικά συσκευασία. Το μόνο που χρειάζεται να προσθέσουμε για να τα απολαύσουμε οπουδήποτε είναι απλώς …πάγος!

Κάποτε για να οργανώσουμε ένα αυτοσχέδιο πάρτυ μια ξαφνική στιγμή, έπρεπε να αγοράσουμε συγκεκριμένα προϊόντα. Αν θέλαμε κοκτέιλ, ποτέ δεν θα μπορούσαμε να το απολαύσουμε με τον τρόπο που θα το κάναμε σε ένα από τα αγαπημένα μας μπαρ. Τα Coppa Cocktails, όπως και διάφορα νέα brands που γίνονται πλέον γρήγορα δημοφιλή διεθνώς, έρχονται να «κουμπώσουν» πάνω στην ανάγκη μας να είμαστε ευέλικτοι, απλοί, να μην χάνουμε χρόνο, να ζούμε αυτό που έχουμε φανταστεί χωρίς ποιοτικούς περιορισμούς.

Η συζήτηση γύρω από τα Coppa Cocktails, τα οποία μπορεί να βρεί κανείς σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αλλά και στις κάβες ποτών, έρχεται να δικαιώσει και την ανάγκη μας να ανακαλύπτουμε νέες γεύσεις. Ακόμα και ο πιο φανατικός Negroni τύπος, ακόμα και η αθεράπευτα πιστή του Cosmopolitan, δεν μπορούν πλέον να αντισταθούν στο να δοκιμάσουν ένα Mojito, ένα Mai Tai, ένα Daiquiri, δεδομένου ότι ποτέ αυτή η δυνατότητα δεν ήταν τόσο απλή, τόσο εύκολη, τόσο οικονομική.

Σήμερα, μπορεί κάποιος με δύο ευρώ τη μερίδα να δοκιμάσει αυτό που θα έπρεπε κάποτε να πληρώσει αρκετές φορές παραπάνω χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα έπαιρνε ακριβώς αυτό που ήθελε. Επιπλέον, ακόμα κι αν ανοιχτεί μία φιάλη, διατηρείται εκτός ή εντός ψυγείου, ενώ το κοκτέιλ παραμένει αναλλοίωτο γευστικά και ποιοτικά.

 

 

Ποια είναι, όμως, τα αγαπημένα Coppa Cocktails των Ελλήνων;

Φαίνεται πως οι Ελληνίδες είναι πολύ πιο ανοιχτές στο να δοκιμάσουν ένα κοκτέιλ ή να εξερευνήσουν μια νέα γεύση. Σαφώς οι φρουτώδεις γεύσεις του Cosmo, του Daiquiri, του Passion fruit martini και της Pina Colada υπερισχύουν σε δημοφιλία, ωστόσο ένα Mojito φαίνεται τελικά είναι αυτό που μάς ενώνει ανεξαρτήτου φίλου και προτιμήσεων.

Για τους άντρες το Negroni, το White Russian, το Espresso Martini φαίνεται πως αγγίζει περισσότερο το γευστικό τους κριτήριο, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα η διάθεση να ανακαλύψει κανείς νέες γεύσεις δεν ήταν τόσο έντονη και κοινή σε όλους.

Τα Coppa Cocktails είναι πράγματι μια νέα ανακάλυψη που γίνεται best seller γιατί έρχεται να συμπυκνώσει όλα τα χαρακτηριστικά της νέας εποχής μας. Ευκολία, ποιότητα, ελευθερία, εμπειρία. Όχι σε ένα, αλλά σε 15 γεύσεις!

Info: Αναζητήστε τις ατομικές φιάλες των 100ml  και τις φιάλες των 700ml στα σούπερ μάρκετ και στις κάβες ποτών. Τις φιάλες των 700ml θα βρείτε επίσης στο www.ecocktails.gr