Η νέα εποχή των μετακινήσεων

Σήμερα που όλα αλλάζουν, θέλουμε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε πιο ανεξάρτητοι. Βλέπουμε τα πράγματα από μια σύγχρονη ματιά και επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει, χωρίς περιορισμούς, ξεκινώντας από τις μετακινήσεις μας.

Αποστασιοποιημένοι από την ανελαστικότητα της ιδιοκτησίας, εξελίσσουμε την καθημερινότητά μας σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση, επιλέγουν τη διαδικασία μίσθωσης αυτοκινήτου και αποφεύγουν την αγορά ενός δικού τους οχήματος.

 

 

Ειδικότερα στην περίοδο της πανδημίας που η αναζήτηση μιας άμεσης και ασφαλούς επιλογής μετακίνησης μπήκε σε προτεραιότητα, η έννοια της ιδιοκτησίας αναθεωρήθηκε ακόμα περισσότερο. Έτσι μια εξεζητημένη επιλογή του παρελθόντος όπως είναι η χρονομίσθωση, κέρδισε έδαφος σε σχέση με την ιδιοκτησία οχήματος και έγινε μία λειτουργική συνήθεια της καθημερινότητας.

O τομέας των μετακινήσεων έχει πλέον ανανεωθεί πλήρως και διαθέτει σήμερα νέους, ιδιαίτερα συμφέροντες τρόπους να καλύπτουμε τις ανάγκες μας. Oι σύγχρονες εταιρείες μας προσφέρουν καινοτόμες λύσεις εξασφαλίζοντας ένα ποιοτικότερο αποτέλεσμα.

 

 

Τα απεριόριστα οφέλη της χρονομίσθωσης

Ουσιαστικά η χρόνια μίσθωση οχημάτων βάζει καινούργιους κανόνες. Απόλυτα ασφαλείς και οικονομικά συμφέρουσες οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας μέσω της χρονομίσθωσης είναι πάρα πολλές.

Φαντάσου να έχεις τη δυνατότητα να οδηγείς τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις όλες σου τις οικονομίες για να τα αγοράσεις και κυρίως χωρίς την υποχρέωση να διαχειρίζεσαι τις ανάγκες ενός ιδιόκτητου οχήματος (συντήρηση, service, ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας κ.ό.κ.). Και το καλύτερο; Να έχεις άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

Με δύο λόγια, έχεις πλέον τη δυνατότητα να οδηγείς για όσο διάστημα επιθυμείς ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με σταθερό μίσθωμα, χωρίς γραφειοκρατία και πολύπλοκες διαδικασίες.

 

 

Κάθε μέρα μια νέα εμπειρία οδήγησης

 

Με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, η SIXT ως η πρώτη εταιρεία μισθώσεων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που προσαρμόζονται σε κάθε είδους ανάγκη, σε ιδιωτικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Με τον πελάτη στο επίκεντρο, η SIXT δεν προσφέρει απλώς μερικές ακόμη υπηρεσίες χρονομίσθωσης αλλά δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και εμπνέει όσους την εμπιστεύονται να ζήσουν νέες εμπειρίες.

Η κάλυψη κάθε ανάγκης ιδιωτών, επαγγελματιών και εταιριών είναι ένα καθημερινό στοίχημα για τη SIXT γι αυτό και παρέχει ειδικά παραμετροποιημένες λύσεις. Επιλέγοντας την SIXT ταξιδεύεις με τα πιο premium οχήματα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως.

 

Ευέλικτες λύσεις μίσθωσης οχημάτων

SIXT+: Σταθερή μηνιαία συνδρομή, με δυνατότητα μίσθωσης για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείς. H πιο συμφέρουσα λύση μετακίνησης, σε εταιρικό και ιδιωτικό επίπεδο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το όχημα που σου ταιριάζει.

SIXT Leasing: Η υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης που σου προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου απαλλάσσοντας σε παράλληλα από όλα τα βάρη της ιδιοκτησίας. Εσύ το μόνο που έχεις να φροντίσεις είναι τα καύσιμα.

SIXT Rent a Car: Η ιδανική υπηρεσία για όσους χρειάζονται ένα αυτοκίνητο για λίγες μόνο μέρες. Sport, Sedan, City, SUV, Luxury, Pick-Up, Van όποιο κι αν είναι το είδος του οχήματος που σου ταιριάζει για γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις μέσα και έξω από την πόλη, για επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ξέγνοιαστες διακοπές.

Info
Για περισσότερες πληροφορίες www.sixt.gr