Η εταιρεία που καθαρίζει, απολυμαίνει, αναζωογονεί, και τώρα μας μεταφέρει στο μέλλον

Sponsored content

 

Όταν ο Alfred Kärcher μπήκε στη βιομηχανία της τεχνολογίας καθαρισμού το 1950 αναπτύσσοντας το πρώτο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού στην Ευρώπη, τον ψεκαστήρα ατμού DS 350, ήταν ήδη πολύ πιο μπροστά από την εποχή του. Ο σχεδιασμός του θερμαντήρα νερού αποδείχθηκε τόσο πρωτοποριακός που ακόμα και σήμερα αποτελεί τη βάση για όλους τους καυστήρες.

Η καινοτομία του είχε παγκόσμια επιτυχία και στα επόμενα χρόνια η οικογενειακή εταιρεία Kärcher έγινε διεθνής. Ο καθαρισμός με υψηλή πίεση έγινε συνώνυμος με την εταιρεία και το κίτρινο χρώμα των μηχανημάτων της, το σήμα κατατεθέν της. Πλέον, στη γκάμα των προϊόντων της έχουν προστεθεί ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης, σάρωθρα αναρρόφησης και μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης, πλυντήρια οχημάτων, ατμοκαθαριστές, η πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης παγκοσμίως, αντλίες ποτίσματος, μηχανήματα άντλησης και παροχής υδάτων για οικιακές εργασίες σε νοικοκυριά, και πάρα πολλά ακόμη.

Καθώς η ισχύς των μηχανημάτων καθαρισμού υψηλής πίεσης σχεδόν διπλασιάστηκε, η εταιρεία έχει μηχανήματα που μπορούν να καθαρίσουν τα πάντα, από ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, τον κήπο μας, μέχρι και τους 284 κίονες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη που συντηρήθηκαν με την εφαρμογή μιας ειδικά αναπτυγμένης διαδικασίας ψεκασμού σε συνολική επιφάνεια 25.000 m²!

 

Ανάπτυξη μέσα από την καινοτομία

Η Kärcher είναι επικεφαλής της παγκόσμιας αγοράς με την καινοτομία να παραμένει ο σημαντικότερος παράγοντας ανάπτυξης καθώς κάθε χρόνο κυκλοφορεί δεκάδες καινούρια προϊόντα και χαρακτηρίζεται από ευρηματικότητα, μέγιστη απόδοση και καινοτόμο επίλυση προβλημάτων.

Τώρα ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη με μια εφαρμογή που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής στα μηχανήματα καθαρισμού.
Στις 18 Δεκεμβρίου λοιπόν η Kärcher, με ένα ευχάριστο, περιεκτικό και πραγματικά ενδιαφέρον live streaming event, ανακοίνωσε μία ακόμα καινοτομία της εταιρείας, κάτι που κανείς δεν περίμενε: την εφαρμογή IOT! Η Karcher μπαίνει στα κινητά μας με το πρωτοποριακό Home & Garden app που σημαίνει ότι από σήμερα μπορούμε να συνδέουμε το πλυστικό μας μηχάνημα με το κινητό μας. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε πλυστικό μηχάνημα αλλά αποκλειστικά και μόνο ένα πλυστικό της νέας σειράς Κ Smart Control της Karcher.

 

Καθάρισε σαν ειδικός

Τα νέα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher διαθέτουν Βoost Μode για extra δύναμη, Smart Control πιστόλι, 3 σε 1 Μulti Jet ακροφύσιο και bluetooth connection για να συνδέονται με το κινητό μας. Αυτό σημαίνει ότι κατεβάζοντας την εφαρμογή της Kärcher Home & Garden θα μπορούμε να συναρμολογήσουμε βήμα βήμα το πλυστικό, να ρυθμίσουμε, ακόμα και να κάνουμε service στο πλυστικό μας, σε real time, απλά και εύκολα, μέσω internet, από το κινητό μας.

Για να καθαρίσουμε σαν επαγγελματίες απλώς συνδέουμε το πλυστικό μηχάνημα Smart Control στην εφαρμογή Kärcher Home & Garden στο smartphone και ο καθαρισμός γίνεται ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός γιατί στην εφαρμογή υπάρχουν πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για πολλές περιστάσεις και αντικείμενα καθαρισμού. Για παράδειγμα, μπορούμε να έχουμε καθοδήγηση για το βέλτιστο επίπεδο πίεσης που προτείνει η Kärcher για το αντικείμενο που πρόκειται να καθαριστεί.

Ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, μπορούμε να επαναφέρουμε αντικείμενα που σπάνια καθαρίζουμε ή να τα καθαρίσουμε για πρώτη φορά – όπως ακριβώς θα έκανε και ένας ειδικός. Στη συνέχεια, και άλλα μηχανήματα της Kärcher θα συνδέονται στο κινητό μας.

Τα πάντα αλλάζουν

Αν τώρα έχουμε εντυπωσιαστεί και θέλουμε να είμαστε από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα πάρουν στα χέρια τους ένα εξελιγμένο πλυστικό Κ Smart Control μπορούμε απλά να το παραγγείλουμε εδώ.

Όσοι βρέθηκαν στο live streaming event της Kärcher έμαθαν πολλά και ενδιαφέροντα αλλά το καλό είναι ότι υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία να δούμε το event πατώντας στο link Στα σχεδόν 5 λεπτά που διαρκεί ετοιμαστείτε να μεταφερθείτε στο μέλλον, καθώς θα αλλάξουν όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

 

Μια πλούσια χρονιά

Το live streaming event όμως δεν ήταν το μοναδικό εντυπωσιακό νέο που μας πρόσφερε η Kärcher για το 2020. Το 2020 η Kärcher βραβεύτηκε στην κατηγορία Κοινωνική Διαμεσολάβηση & Συμμέτοχοι στα βραβεία CAEA 2020 για ένα τεράστιο πρόγραμμα εθελοντικής παρέμβασης που περιλάμβανε 25 δράσεις καθαρισμού στην πόλη με αφορμή τα 25 χρόνια της εταιρείας. Αλλά οι εθελοντικές δράσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Το καλοκαίρι του 2020 στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την Πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων, η Kärcher ανέλαβε ακόμα ένα μεγάλο και σημαντικό έργο. Αναζωογόνησε τη Λεωφόρο Πατησίων, έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της Αθήνας, απομακρύνοντας αντιαισθητικά γκράφιτι και ρύπους.

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως ήταν ο Covid-19. H Kärcher απάντησε με μεγάλη επιτυχία εστιάζοντας στις ολοκληρωμένες, κορυφαίες λύσεις απολύμανσης που διαθέτει, λύσεις που μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας μας. Προηγμένα συστήματα ατμού, ισχυροί καθαριστές αέρα, αλλά και ειδικά απολυμαντικά (μόνα τους ή σε συνδυασμό με τα μηχανήματα της Kärcher), αποτελούν τη πιο δυνατή και αποτελεσματική απάντηση στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Και όχι μόνο. Η Kärcher συμμετείχε ενεργά στη μάχη ενάντια στον Covid-19 συμβάλλοντας στις προσπάθειες πολλών δήμων της χώρας μας με τα κορυφαία όπλα της, τα επαγγελματικά μηχανήματα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού.

Για το 2020 η Kärcher ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη. Και ψιθυρίζεται ότι το 2021 θα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακά άλματα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το event της 18 Δεκεμβρίου.