Τα μαθήματα της Φύσης

Οτι μάς έμεινε από τον Παράδεισο είναι η Φύση που μάς δίνει απλόχερα τα δώρα της: την ευτυχία να βρισκόμαστε σε επαφή μαζί της, την αφθονία των καρπών της, τα μαθήματα ζωής που παίρνουμε από τον χαρακτήρα και τη δύναμή της.

 

Μάς αρέσει να βλέπουμε πίνακες που απεικονίζουν τη Φύση. Στις διακοπές μας, που ερχόμαστε πιο κοντά της, γεμίζουμε τους λογαριασμούς μας στα social media με ηλιοβασιλέματα, μονοπάτια σε βουνά, ανθισμένες αυλές, δέντρα γεμάτα καρπούς. Ο λόγος είναι πως έχει την δύναμη να μάς ηρεμεί, να μάς δίνει χαρά και ενέργεια. Μάς μαθαίνει τη γενναιοδωρία, τη διαφορετικότητα, την ομορφιά, τη φροντίδα, την υπομονή, την απόλαυση.

 

Μάς διδάσκει πως όσο περισσότερη αγάπη και χρόνο της δώσουμε τόσα περισσότερα δώρα θα μάς χαρίσει.

Και αν στη ζωή μας αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις, εμπόδια, αντιξοότητες φτάνει να παραδειγματιστούμε από εκείνη και να θυμηθούμε πως όπως ο ήλιος λάμπει μετά την καταιγίδα έτσι και στο δρόμο μας θα ξαναβρούμε τη χαρά.

Ως Μητέρα όλων μας μάς διδάσκει τον σεβασμό στη ροή του σύμπαντος που φανερώνεται μέσα από την εναλλαγή των εποχών οι οποίες επιτρέπουν την ανασύσταση των δυνάμεων, την προετοιμασία και τη δράση.

Φανερώνει την ομορφιά της με εκρήξεις χρωμάτων και τη δύναμή της με τα δάση, τα ποτάμια, τις βροχές και την καρποφορία της.

Πρόκειται για ένα διαρκές μάθημα που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Η Φύση μάς προσφέρει τον καλύτερό της εαυτό και αυτό που της οφείλουμε είναι ο σεβασμός και η προστασία της.

 

Η Φύση λέει τις πιο όμορφες ιστορίες

 

 

Η καθημερινότητα συχνά μάς απομακρύνει από κοντά της και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην εκτιμάμε την σπουδαιότητα των πρώτων υλών, την διαδικασία της καρποφορίας, την χαρά που δίνει η αναμονή μέχρι να συλλέξουμε τους καρπούς των κόπων μας. Τα δέντρα για παράδειγμα μπαίνουν σε μια κατάσταση ληθάργου στο τέλος του Φθινοπώρου και στις αρχές του Χειμώνα. Θα ακολουθήσει όμως η Ανοιξη με την ανθοφορία και έπειτα το κάρπισμα, όταν θα γεμίσουν τα περιβόλια από χρώματα και αρώματα. Το αποτέλεσμα της φροντίδας θα φανεί στη γεύση και θα είναι η συνάρτηση πολλών παραγόντων, των κλιματικών συνθηκών, του εδάφους, της τοπογραφίας, της υγρασίας, της ηλιοφάνειας, του τρόπου καλλιέργειας.

 

Τα μαθήματα ζωής που μάς δίνει η επαφή με τη Φύση είναι και τα συστατικά του νέου τηλεοπτικού της Amita η οποία πιστεύει ότι αξίζουμε προσεγμένα προϊόντα που προέρχονται από φυσικές πρώτες ύλες που διασφαλίζουν την καλή υγεία του οργανισμού μας. Οσο καλύτερα τρεφόμαστε, τόσο πιο υγιείς είμαστε, τόσο πιο δημιουργικοί γινόμαστε και κατ’ επέκταση η ζωή όλων μας γίνεται καλύτερη.

Μια ωδή στη Φύση
Με οδηγό λοιπόν τη διαχρονική υπεροχή της Φύσης η Amita δημιούργησε μια διαφημιστική ταινία, όπου αποτυπώνεται όλο το μεγαλείο της και όπου συμπυκνώνεται η ποιότητα, η γεύση και η φυσικότητα των χυμών της.

Πρόκειται για μια κινηματογραφική ωδή σε μια σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την έμπνευση, τον σεβασμό και τη δημιουργία. Ετσι, παρακολουθούμε μέσα από βιωματικές εκπληκτικές εικόνες γεμάτες φως, χρώματα και αυθεντικούς ήχους το πώς η Amita μας προσφέρει αυτό που η Φύση χαρίζει σε όλους μας. Μια οπτικοποίηση συναισθημάτων και απόλαυσης.

 

 

Η καμπάνια της «Amita. Φυσικά μοναδική!» #IloveAmita ξεδιπλώνεται εκτός από την τηλεόραση, στο ραδιόφωνο αλλά και στο digital περιβάλλον. Πρόκειται για μια συνδημιουργία της Amita και της McCann Worldgroup, ενώ η παραγωγή του τηλεοπτικού πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Stefi & Lynx Productions, με την σκηνοθετική ομάδα των Danny&Loco και την αφήγηση του Στέλιου Μάινα.