Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Τα πρατήρια ελίν αποτελούν ολοκληρωμένα σημεία πώλησης ενεργειακών προϊόντων

Η επιτυχία απαιτεί εμπειρία όπως επίσης και σοβαρές κινήσεις

 

Sponsored Content

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Η επιτυχία απαιτεί εμπειρία όπως επίσης και σοβαρές κινήσεις. Η οργανωτική δομή, ο σεβασμός στο προϊόν αλλά και στο αγοραστικό κοινό αποδίδει μακροπρόθεσμα καρπούς σε οποιαδήποτε εταιρεία σέβεται πρωτίστως τον εαυτό της και κατόπιν το πιστό κοινό. H ΕΛΙΝΟΙΛ ακολουθεί μία μακροχρόνια διαδρομή ευθύνης, αδιαπραγμάτευτη σε ζητήματα ποιότητας, αποτελώντας την πιο αξιόπιστη επιλογή για κάθε οδηγό. Εδώ και 68 συναπτά έτη, η εταιρεία αντιμετωπίζει τους πελάτες της με σεβασμό και εντιμότητα εστιάζοντας στην προστασία τους από παραβατικές συμπεριφορές, θέτοντας παράλληλα υψηλά ποιοτικά πρότυπα σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, αλλά και εφαρμόζοντας με προσήλωση διαδικασίες που εγγυώνται την άριστη επιχειρησιακή λειτουργία.

H ΕΛΙΝΟΙΛ υλοποιεί καθημερινά τη «Δέσμευση Ποιότητας», σε όλο εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας, εφαρμόζοντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας των προϊόντων της. Η εταιρεία είναι η μοναδική στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο από τρία μέρη σύνολο διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας.

 

 

Οι συγκεκριμένες διαδικασίες προστατεύουν διαχρονικά τους πελάτες από παραβατικές συμπεριφορές και κακές πρακτικές, όπως είναι για παράδειγμα η νοθεία και η κλοπή ποσοτήτων μέσω καταδολίευσης των αντλιών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1998, μέσω της συνεργασίας με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ενώ με τη σημερινή του μορφή υλοποιείται από το 2019.

Στο πλαίσιο της «Δέσμευσης Ποιότητας» η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει δημιουργήσει μια εξειδικευμένη υπηρεσία Ποιοτικού Ελέγχου που διασφαλίζει τη σωστή εκτέλεση της διαδικασίας κατά την παράδοση των καυσίμων. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Πραγματοποιώντας δειγματοληπτικούς ελέγχους, που πιστοποιούν την ακεραιότητα στην ποσότητα παράδοσης.

 

 

Πέρα από αυτό, τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα της εταιρείας διαθέτουν σύστημα GPS και μετρητές στάθμης, µέσω των οποίων παρακολουθούνται αντίστοιχα η πορεία τους και οι ποσότητες παράδοσης, εξασφαλίζοντας τη σωστή παραλαβή πετρελαίου. Επιπλέον, διενεργεί με μυστικά δικά της οχήματα ελέγχους για πειραγμένες αντλίες και ελλειμματικές παραδόσεις στα πρατήρια του δικτύου, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνουμε το καύσιμο που αγοράζουμε στη σωστή ποσότητα και ποιότητα.
Και φυσικά όλες οι διαδικασίες διενεργούνται σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, πληρώντας τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, οι οποίες είναι παγκοσμίως οι πιο απαιτητικές για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της ανθρώπινης ζωής.

 

 

Επειδή όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, η ΕΛΙΝΟΙΛ κάνει πράξη το «δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι». Η εταιρεία συνεργάζεται με τον ανεξάρτητο φορέα Bureau Veritas, ο οποίος διαθέτει το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο εργαστήριο ανάλυσης πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.
Ο φορέας διενεργεί αυτοβούλως περισσότερους από 1.000 δειγματοληπτικούς ελέγχους τον χρόνο σε καύσιμα και λιπαντικά σε όλα τα πρατήρια ελίν, σε όλες τις παραλαβές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας κατά την παραλαβή, καθώς και στην αποθήκευση και διακίνηση. Κατόπιν, αναλύει τα δείγματα και γνωστοποιεί στην ΕΛΙΝΟΙΛ τα αποτελέσματα των μετρήσεών της.

Οι συνεργασίες όμως δεν σταματούν εκεί. Το τρίτο μέρος στο πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας της ΕΛΙΝΟΙΛ είναι η επίσης ανεξάρτητη Lloyd’s Register, η οποία διασφαλίζει ότι τόσο οι έλεγχοι της ίδιας της εταιρείας, όσο και του φορέα διενεργούνται με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Ο έλεγχος της Lloyd’s Register περιλαμβάνει γραπτές διαδικασίες για κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας, εσωτερικές και εξωτερικές επιθεωρήσεις και εξαμηνιαίες αναθεωρήσεις της στρατηγικής Διασφάλισης Ποιότητας.
Παράλληλα, πιστοποιεί την ολοκληρωμένη διαχείριση διασφάλισης ποιότητας σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας της ΕΛΙΝΟΙΛ και στις περιπτώσεις που τεκμηριώνεται παράβαση, η εταιρεία εφαρμόζει αυστηρά μέτρα.

 

 

Όλες αυτές οι διαδικασίες είναι καθοριστικής σημασίας για την άριστη ποιότητα του καυσίμου που αγοράζει ο καταναλωτής. Όταν επιλέγουμε ένα πρατήριο ελίν, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των καυσίμων που αγοράζουμε. Τίποτα λιγότερο. Πάρτε για παράδειγμα τη σειρά προηγμένων καυσίμων Crystal Νext που ενσωματώνει πρωτοποριακές φόρμουλες που διασφαλίζουν την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση της κατανάλωσης, την καλύτερη συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού και τη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Η εταιρεία υλοποιεί το σχέδιο μετατροπής του δικτύου των 600 και πλέον πρατηρίων της σε ολοκληρωμένα σημεία πώλησης ενεργειακών προϊόντων, παρέχοντας καύσιμα, αλλά και LNG και CNG. Επίσης, έχοντας πάντοτε στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει εισέλθει δυναμικά και στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, με το ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο σταθμών ηλεκτροφόρτισης να εξασφαλίζει στους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία στις μετακινήσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ συνεργάζεται με τη ΔΕΗ, τον πάροχο με το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα (ΔΕΗ Blue). Οι φορτιστές στο δίκτυο των πρατηρίων ελίν παρέχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης έως δύο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και είναι συνδεδεμένοι με την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης του δικτύου ΔΕΗ Blue, μέσω της οποίας παρέχεται 24ωρη υποστήριξη σε όλους τους χρήστες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Δεν προκαλεί λοιπόν για έκπληξη πως η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Τα πρατήρια ελίν αποτελούν ξεκάθαρα την κορυφαία επιλογή στη χώρα μας προσφέροντας στον καταναλωτή υψηλές υπηρεσίες και πάνω απ’ όλα ποικιλία και ασφάλεια στην αγορά καυσίμων.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα καύσιμα Crystal Next μπορείτε να βρείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτροκίνηση μπορείτε να βρείτε εδώ