Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Φροντίδα για καλή υγεία

Πολλές φορές ο οργανισμός μας χρειάζεται μια τονωτική ένεση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες ανάγκες που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας

ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Η άσκηση και η σωστή διατροφή αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους για την προάσπιση της υγείας μας και αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν όλοι οι επιστήμονες με ένα πλήθος ερευνών. Όπως δείχνουν οι μελέτες, με την κατανάλωση επαρκούς ποσότητας θρεπτικών συστατικών διασφαλίζουμε την καλή λειτουργία του οργανισμού μας, καθώς μια φτωχή διατροφή προκαλεί προβλήματα στο ανοσοποιητικό, αναιμία, μυϊκή ατονία, πνευματική κόπωση, κατάθλιψη και πολλά ακόμη.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όταν ακολουθούμε μια δίαιτα που περιλαμβάνει δημητριακά ολικής άλεσης, άφθονα φρούτα, λαχανικά, υγιεινά λιπαρά και επαρκείς ποσότητες πρωτεΐνης καλύπτουμε τις καθημερινές μας ανάγκες. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας όμως επιβάλλουν στους περισσότερους από εμάς ένα διαφορετικό μοντέλο ζωής με γρήγορο και πρόχειρο φαγητό. Ταυτόχρονα, οι αθλητές, τα άτομα με μεγάλη σωματική και πνευματική κόπωση, οι πάσχοντες από σιδηροπενία, οι καπνιστές, τα άτομα με χρόνιο άγχος, οι ηλικιωμένοι, οι έγκυες και οι γυναίκες που θηλάζουν έχουν αυξημένες ανάγκες θρεπτικών στοιχείων. Ακόμη, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι σημαντικές απώλειες βιταμινών (όπως του φυλλικού οξέος, της βιταμίνης C κλπ.) παρατηρούνται κατά το μαγείρεμα και τη συντήρηση των τροφίμων. Συχνά παρατηρείται ανεπαρκής πρόσληψη για τη βιταμίνη C, τη βιταμίνη D, το φυλλικό οξύ, το ασβέστιο, το σελήνιο και το ιώδιο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οι ανάγκες μας διαμορφώνονται από τον τρόπο ζωής μας γι’ αυτό οι ελλείψεις που παρατηρούνται σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων έχουν να κάνουν ακριβώς με τις συνθήκες διαβίωσης. Για παράδειγμα:
-Όσοι ακολουθούν αυστηρές δίαιτες με πολύ χαμηλές ποσότητες λίπους, μπορεί να παρουσιάσουν έλλειψη κάποιων λιποδιαλυτών βιταμινών (Α, D, Ε και Κ).
-Οι καπνιστές χρειάζονται διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C απ’ ότι οι μη καπνιστές.
-Oι αυστηρά χορτοφάγοι (vegans) που δεν καταναλώνουν καθόλου ζωικά προϊόντα (αβγά ή γαλακτοκομικά), κινδυνεύουν από έλλειψη βιταμίνης Β12.
-Γυναίκες στην περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού πιθανόν να χρειάζονται συμπληρώματα ασβεστίου, φυλλικού οξέoς, και σιδήρου.
-Άτομα, που λόγω αλλεργιών δεν μπορούν να καταναλώσουν ορισμένες τροφές χρειάζονται ενίσχυση των θρεπτικών στοιχείων που προσλαμβάνουν.
-Ασθενείς στη φάση ανάρρωσης από κάποια ασθένεια ή μια χειρουργική επέμβαση πιθανόν να μην παίρνουν, λόγω περιορισμένης πρόσληψης τροφής, από τη διατροφή τους αρκετές βιταμίνες ή ιχνοστοιχεία.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΥΕΞΙΑΣ

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο ζωής, τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Uni-pharma μελέτησαν και ανέπτυξαν μια ολοκληρωμένη σειρά δέκα συμπληρωμάτων διατροφής ΤONOSAN που στοχεύουν σε ξεχωριστές ανάγκες, όπως ενέργεια και τόνωση, ενίσχυση της μνήμης, ενίσχυση του αιμοποιητικού και νευρικού συστήματος, ενίσχυση των οστών, ενίσχυση της υγιούς κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών & νυχιών και αποτοξίνωση ήπατος. Οι συνθέσεις τους βασίζονται σε προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με δράση ωφέλιμη, επιστημονικά αποδεδειγμένη και εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) ενώ η παραγωγή γίνεται κάτω από τις αυστηρότερες συνθήκες της φαρμακευτικής βιομηχανίας (GMP).

ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΥΣΤΑ

Τα συμπληρώματα της σειράς απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα βρίσκουμε σε εύχρηστες μορφές (push & drink, δισκία 3πλης στοιβάδας, κοκκία που διασπείρονται στο στόμα και στο νερό). Πρακτικά, εύκολα στην χρήση και με ευχάριστες γεύσεις μας βοηθούν να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Επιπλέον, η καινοτόμα μορφή push & drink αφορά πόσιμο διάλυμα σε φιαλίδια μιας δόσης και έχει το πλεονέκτημα ότι προστατεύει πολύ καλά τα συστατικά γιατί περιέχονται ξεχωριστά στο πώμα (σε σκόνη) και στο φιαλίδιο (σε διάλυμα) και αναμιγνύονται πολύ εύκολα πριν τη χρήση.

· Χωρίς γλουτένη γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια & γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO)

· Κατάλληλα για χορτοφάγους

ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

Multivitamin: Ενέργεια και τόνωση για όλη την οικογένεια. Είναι ένα πλήρες και ισορροπημένο συμπλήρωμα διατροφής, για την αναπλήρωση των καθημερινών διατροφικών ελλείψεων των μελών όλης της οικογένειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ενέργεια, τόνωση και προστασία που έχουν ανάγκη.

Multivitamin 50+: Eνέργεια και τόνωση για ηλικίες 50+. Συμπλήρωμα διατροφής για τη διατήρηση της ορθής λειτουργίας του οργανισμού ατόμων 50 ετών και άνω.

Brain Energy Booster: Για υψηλή πνευματική απόδοση & μνήμη. Για την ενίσχυση της πνευματικής απόδοσης και μνήμης, ιδιαίτερα σε περιόδους που η απαίτηση για αποδοτική πνευματική εργασία είναι επιβεβλημένη.

B12 Booster: Ενίσχυση ανοσοποιητικού & νευρικού συστήματος. Για τη διατήρηση επαρκών επιπέδων Β12, για την κάλυψη των αναγκών σε βιταμίνη Β12.

Sidiro Booster + B12: Ενίσχυση αιμοποιητικού & νευρικού συστήματος. Για την κάλυψη των καθημερινών απαιτήσεων σε σίδηρο & βιταμίνη Β12.

SidiroFOLIC: Ενίσχυση αιμοποιητικού & νευρικού συστήματος. Για την κάλυψη των καθημερινών απαιτήσεων σε σίδηρο & φυλλικό οξύ.

Liver Detox: Αποτοξίνωση ήπατος. Συμβάλει στη φυσική απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών που έχουν συσσωρευθεί στο ήπαρ και στην ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας των ηπατικών κυττάρων.

Sports booster: Σωματική απόδοση. Για την κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων ατόμων που προπονούνται εντατικά ή για μεγάλες χρονικές περιόδους καθώς και για εκείνους που καταπονούν συστηματικά το σώμα τους εξαιτίας π.χ. επαγγελματικής απασχόλησης.

Osteogold: Ενίσχυση οστών & αρθρώσεων. Για την ενίσχυση και διατήρηση της καλής κατάσταση των οστών & των μυών.

Skin-Hair- Nails booster: Δέρμα, μαλλιά και νύχια. Σε πόσιμο διάλυμα, για την ενίσχυση και διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος των μαλλιών και των νυχιών.

Τώρα λοιπόν ξέρετε. Όποιες και αν είναι οι προσωπικές σας ξεχωριστές ανάγκες σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλα θρεπτικά συστατικά, όποιον τρόπο ζωής και αν ακολουθείτε, υπάρχει για εσάς το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής που θα το αναζητήσετε στο πλησιέστερο φαρμακείο.